XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man använder glasfiber mesh band


Glasfiber mesh tejp används för att reparera sprickor i väggar och tak, eftersom det är mer flexibel än papperstejp och det gör reparationer starkare. Glasfiber mesh band är resistent mot blåsbildning, inte sträcker sig så lätt som papperstejp och glasfiber mesh band behöver inte vara inbäddade i gips förening. Glasfiber mesh band är också klibbig på ena sidan, vilket eliminerar att behöva tillämpa fogmassa innan tejpa sprickan. Du kan köpa mesh band i rullar som mäter ca 2 inches bred och 75 fot.

Instruktioner

1 Ta bort allt löst gips i sprickan eller hålet. Om du reparerar ett litet hål, poäng lätt runt hålet med en mattkniv strax utanför kanten av allt löst papper. Ta bort lösa papper inuti gjorde området. Scoring hindrar papperet från att riva, som skulle göra din reparation svårare.

2 Skär en längd av glasfibernät band med en mattkniv för att vara en till två inches längre än det område som ska repareras. Centrera längden av tejpen över sprickan. Om sprickan är bredare än bandet, tillämpa en annan remsa, stångas kanterna på bandet tillsammans. Inte överlappar kanterna på bandet eftersom överlappning kommer att göra en ås som kommer att vara svåra att dölja. Jämna bandet med fingrarna för att se till att den är säker.

3 Applicera ett tunt lager av fogmassa över mesh band med en bred spackel. Se till att du täcker bandet. Applicera fogmassa så smidigt som möjligt runt kanterna. Användning av för mycket fogmassa kan få den att spricka under torkning. Tillåt det första skiktet av förening för att torka enligt tillverkarens instruktioner.

4 Applicera ett andra tunt skikt av fogmassa över den första. Återigen, försöka göra det så smidigt som möjligt. Låt andra pälsen torka. När den andra beläggningen är torr, tillämpa en mer päls av fogmassa och låt den torka.

5 Sand din reparation lätt med en slipkloss. Sand bara tills slät. Använda en vit trasa för att avlägsna eventuella rester. En färgad trasa kan smutsa ned nya reparation.

6 Prime och måla din reparation.