XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bär svart till ett bröllop


När det gäller att klä på ett bröllop, det finns långt färre stil regler att följa i dag än tidigare. Medan svart var traditionellt färgen av nykterhet och klädkod för begravningar, är det nu acceptabelt att bära svart för bröllop. När allt kommer omkring, gör svart för en slående kontrast till en vit brudklänning för foton och ofta har i tärnor dräkter, bröllop dekorationer och även på bruden. Det handlar om hur du bär den och vad du bär den med.

Instruktioner

Choose a black outfit with personality. 1 Välj en svart outfit med personlighet. Ett bröllop är en tid av glädje och din klädsel bör återspegla detta. Införliva lekfulla detaljer i ditt utseende, såsom paljetter eller broderi. Lägg färgglada accessoarer som smycken, väskor eller skor.

Stick to a short cocktail-style black dress for daytime. 2 Håll dig till en kort cocktail-stil svart klänning för dagtid. Välj något som är elegant och stilfull, men inte alltför formellt. Överdriv inte wow-faktor. Bröllopet är fortfarande en familjeangelägenhet och du vill inte ÖVERLÄGSEN bruden.

Consider a long black dress for a black-tie or evening wedding. 3 Tänk dig en lång svart klänning för en svart slips eller kväll bröllop. För att undvika att se alltför dyster och liknar Morticia Adams, bära en lång klänning med en bild eller blommönster eller para ihop den med färgglada accessoarer.