XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man berättar en riktig Oil Painting


Ett original oljemålning lägger till en viss estetisk till ditt hem, men kontrollera att målningen är verkligen ett original är ett kritiskt steg i inköpsprocessen. Eftersom tekniken utvecklas, är oseriösa återförsäljare och butiker att hitta nya sätt att skapa imponerande förfalskningar och reproduktioner. Att veta hur man berättar en falsk från den äkta varan hjälper dig att skydda din investering och säkerställa att du får vad du betalar för. Det finns flera enkla metoder för att få en allmän uppfattning om en målningens äkthet.

Instruktioner

1 Göra en del forskning om konstnären om annat arbete är tillgänglig. Du bör kunna upptäcka stilist likheter i sina penseldrag, ämne, färg densitet och övergripande teknik.

2 Köp målningar endast från respektabla konsthandlare med starka referenser. En av de bästa sätten att undvika en förfalskning sticker med återförsäljare kända för sin uppmärksamhet på detaljer.

3 Lukta målningen. Det kan tyckas märkligt, men olja luktar mycket annorlunda från akryl och du bör kunna se skillnaden i en relativt ny målning.

4 Ställ en professionell hjälp att verifiera och datera pjäs. Professionella konst konsulter har tillgång till teknik som du inte och kan ge en mycket starkare certifiering. Detta är särskilt viktigt för högt värde målningar.

5 Jämför priset på målningen du tittar på med andra verk av samma konstnär. Inte varje målning kommer att vara samma, men om det du letar efter är prissatt långt under andra liknande arbeten, är du förmodligen att göra med en förfalskning.

6 Undersök signerade av konstnären. Jämför denna signatur med andra målningar av samma artist, liksom med underskrifter på andra målningar som erbjuds av återförsäljaren. Signaturer ska se naturlig och bör inte sticka ut från pjäsen. Signaturer är också nästan alltid appliceras på målningen använder samma medium; penna signaturer kan vara tecken på en förfalskning.

7 Håll utkik efter nya artister utan representation. Du kan ofta hitta äkta oljemålningar i små gallerier eller kaféer, i vilket fall du vanligtvis i direkt kontakt med artisten i stället för en tredje part.