XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man berättar Real Nike Jordans Från förfalskningar


Jordan sneakers från Nike är populära basketgymnastikskor som är mycket samlarobjekt. På grund av sin popularitet, det finns många falska eller knock-off versioner av Air Jordan skor. Dessa är vanligen säljs på nätet eller på gatan på ett mycket billigare pris än den äkta varan. Priset är frestande för dem obekanta med knock-offs eller dem som en budget som vill ha utseendet på Jordans. Däremot kan de som söker the real thing luras - och sluta med en sämre sneaker. Det finns sätt att skilja mellan äkta och falska Jordans.

Instruktioner

Research the pair of Jordans you want to purchase. 1 Forskning paret Jordans du vill köpa. Vissa förfalskare kommer att lägga "Jumpman" eller antalet 23 olika gymnastikskor eller placera logotypen på en Nike basket sneaker. Bara för att det är en äkta Nike gymnastiksko, betyder det inte att det är en äkta par Jordan sneakers. Gå till den officiella Nike Jumpman webbplats för att titta på varje äkta par Jordans.

Inspect the sneaker. 2 Inspektera sneaker. Den Jumpman logotyp ska broderas; det bör inte vara en strykas-on dekal eller målas på skon. Dessa är tecken på att det är en falsk par av Jordans.

Examine the glossiness of the sneaker. 3 Undersök glansen av sneaker. Verkliga Jordans ska vara ljusa i färgen och har en hög glans; De bör inte vara tråkig eller ser ut som vanligt läder. Detta är också sant av sulorna på sneakers. Om säljaren inte kommer att låta din granska gymnastikskor "sulor, kan du titta på en förfalskad par.

Check the pictures the seller has posted to see if the photos match the colour of the pair of shoes you want. 4 Kontrollera bilderna säljaren har postat för att se om bilderna matchar färgen på skorna du vill. Om färgkombinationen skiljer sig från Nike Jumpman webbplats, då skorna är förmodligen falska.

Check the stitching of the sneaker. 5 Kontrollera sömmar sneaker. Verkliga Jordans har symmetrisk sömmar när du syr på förfalskade sneakers ser slarvig eller krokiga.

Examine the structure of the Jordans for imperfections. 6 Undersök strukturen i Jordans för brister. Alla skor som inte är symmetriska eller har ojämna sömmar är förfalskade. Låg kvalitet sneakers kan luta mer mot den ena sidan. Real Jordans kommer alltid att vara upprätt och rak, aldrig har en "vika in" utseende.