XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man berättar riktiga pärlor från förfalskningar


Ädelstenar är mycket dyra, vilket är anledningen till innan de köper en, du måste vara försiktig. Det finns en hel del ädelstenar som kan se verkliga, men om du inte inspektera det tillräckligt bra kommer du inte riktigt vet att det är en faux pärla. På grund av detta, kan en massa människor sälja en person en falsk pärla till ett högt pris insisterar på att det är äkta. För att undvika att bli lurad, måste du veta hur man berättar riktiga pärlor från förfalskningar.

Instruktioner

Get a loupe and observe the gemstone. 1 Få en lupp och observera ädelsten. Lupp, som liknar ett förstoringsglas, kommer att göra ädelstenen ser många gånger större.

Look closely at the colour of the gem. 2 Titta noga på färgen på pärla. Titta på det från alla vinklar. En riktig ädelsten färg är även alla hela. De flesta falska pärlor är färgade, som ibland kan naturligtvis sett genom den ojämna färg. Du bör ha tillräcklig belysning för att kunna ta del av färgen på ädelstenen.

Look under the gemstone if it is set in a piece of jewellery. 3 Titta under ädelsten om det ligger i ett smycke. Det är viktigt att ha pärla bort från inställningen, eftersom det kommer att vara det enda sättet att du kan se om det finns en folie under. Många bedragare sätta folie under en ädelsten så att det ser ljusare och glansigare.

Think about the price that was offered to you. 4 Tänk på det pris som erbjöds till dig. Om mängden ädelstenen som erbjuds till dig låter för billig eller för bra för att vara sant, det är förmodligen en faux pärla. Verkliga pärlor är mycket dyra.