XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man blandar trägolv Typer från rum till rum


Inte alla rum i huset får samma mängd ljus, och ett golv som ser bra ut i ett rum kanske inte ser lika bra i en annan. Eftersom de flesta trägolv styrelser har tungan och groove konstruktion, är det inte ett svårt jobb att skapa en övergång från en typ av trä till en annan när lägga ett golv i ett helt hus. Du kan enkelt göra övergångar även om skivorna har olika bredder, men det är inte så lätt om skivorna har olika tjocklekar. Om de gör det, kommer du förmodligen att behöva installera övergångsremsor där de möts.

Instruktioner

1 Gör övergångar i inmatningsdörröppningar i enskilda rum. För att göra en övergång mellan en hall och ett stort rum, som ett vardagsrum, som inte har en dörröppning, linje upp med väggarna som ramar in posten.

2 Börja installera golv i huset genom att lägga den första kursen på den mest framträdande övergången. Till exempel, om du lägger en typ av lövträ i vardagsrummet och vill övergå till en annan lövskog i en hall, dra en linje med en rak kant mellan väggarna som ramar in ingången till vardagsrummet och lägga första lopp golv för vardagsrummet eller hallen längs den linjen.

3 Top-spik denna första kurs av golv. Borr par pilot hål på 16-tums mellanrum med en 2-tums avslut spik som du har klippt av huvudet. Kör en 2-tums avslut spik i varje hål och ställ in huvudet 1/8 till 1/4 tum djup med en spik stans.

4 Skär en provisorisk tunga från en reserv bit av golv på ett bord såg att stoppa in i spåret om övergången kursen. Det bör passa väl i spåret och sträcker sig ut åtminstone 1/8 tum.

5 Montera en typ av lövträ på en sida av övergången, och den andra typen på den andra sidan. Knacka brädor tillsammans och spika dem med en golv spikpistol, arbetar först i en riktning bort från övergångs och sedan i den andra riktningen.

6 Gör en övergång i en dörröppning genom att installera golvet utanför dörren tills du är klar med kursen som sträcker sig in i dörrposten.

7 Fortsätt att installera golv inne i sovrummet, men använder en annan lövträd som du väljer. Inte slita det sista loppet av golv du använder utanför rummet för att göra övergången falla exakt i mitten av jamb. Det är bättre att hålla brädorna intakt och har övergången vara något förskjuten från centrum.

8 Skär tungan utanför en övergång styrelse endast om lövträ du övergår till har en annan tjocklek. Butt spåret på nästa kurs mot tongueless kanten av övergången kursen och toppspik skivorna i båda kurserna. Efter golvet har slipat och slutade, spika en övergångsremsa över övergången för att förhindra utlösning.