XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bleka hår Roots


Stoppa synlig root återväxt genom att upprätthålla dina blekta rötter med en själv blekning kit. Dessa kit finns att köpa på apotek och varuhus med varierande prisklasser. Blekning dina rötter tar tid och tålamod, är det viktigt att inte stressa processen så att du inte gör några misstag. Planera din tid klokt och be om hjälp från en vän om möjligt.

Instruktioner

1 drapera en handduk över axlarna och separera håret i sju olika sektioner - två i det övre, främre, två på sidorna, en i ryggen mitten och två i nacken. Du kommer att arbeta med varje avsnitt för sig att försäkra dig om att du färgade varje rot.

2 Börja med baksidan av huvudet och släpp vänstra nacken delen av håret. Applicera blekningslösningen till hårfästet och runt basen av din sektion. En spegel fungerar bra för att se baksidan av huvudet. Använda en alligator kam flytta håret från sida till sida i det avsnittet att bekräfta att du täckte alla rötter. Upprepa processen med rätt nacken sektionen.

3 Arbetet med den vänstra sidan av huvudet genom att tillämpa blekmedel till basen av avsnittet innan du släpper den. Eftersom denna sida ligger intill öronen, täcker alla mindre hår runt öronen. Släpp avsnittet och använda alligator kam för att flytta håret från sida till sida för att bekräfta att du omfattade alla rötter inom det avsnittet. Upprepa med den högra sidan av håret.

4 Använd blekningslösningen för att gå runt basen av den mellersta eller krona avsnitt. Detta kommer att vara den svåraste delen att nå utan hjälp. Börja längst upp i avsnittet och en del håret ner i mitten av avsnittet. Använd lösningen för att göra ett spår ner och arbeta från sida till sida att lägga blekningslösningen till mittområdet. När du är klar, använd din alligator kam och en spegel för att kontrollera alla rötter i synnerhet högst upp på huvudet täcks.

5 Rita lösningen längs främre vänstra hårfästet och basen av den vänstra främre delen. Att arbeta på samma sätt som i nacken området, dämpa alla rötter med blekningslösningen. Gå igenom din sektion med en alligator kam och tillämpa lösningen på alla missade områden. Upprepa med rätt främre delen.

6 Använd spegeln för att gå över huvudet och kontrollera om det finns missade områden. Applicera bleknings lösning på eventuella fläckar som kan se torrt. Undvik blekning mitten eller ändarna av håret.

7 Vänta den rekommenderade tiden ges på förpackningen. När tiden är slut, gör ett test genom att skölja en mycket liten del av dina rötter. Det är bäst att testa ett område utom synhåll, såsom nacken. Kontrollera roten färg är blond eller vitt och sköljning. Använd en tung balsam eller en kolesterolhårvårdsprodukter för att lägga in fukt som bleknings bort från håret. Tung balsam och kolesterol kan köpas på en skönhetsbutik.