XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man blir en grupp researrangör


Grupp researrangörer specialiserade på catering till behoven hos människor som reser i grupp. Vissa grupp researrangörer arbetar med företag, andra arbetar med skolor, fokuserar lite fokus på möhippor och svensexor och andra på gruppresor för pensionärer. Oavsett inriktning, måste grupp researrangörer vara skicklig på att hantera allmänheten och måste kunna ta itu med problem som kan uppstå i ett lugnt och positivt sätt. Grupp researrangörer måste också vara berest och det kan vara riktigt användbart för att tala mer än ett främmande språk också.

Instruktioner

Utbildning och erfarenhet

Take a short course or commit yourself to studying towards a degree in Travel & Tourism. 1 Ta en kort kurs eller engagera sig för att studera mot en examen i Travel & Tourism. Det finns en mängd olika sätt som du kan studera för att bli en väl förberedd gruppresor organisatör och en del av dessa studier kan antingen göras online eller genom att delta i en kurs i människa. Alternativen är oändliga och varje kurs kommer att fokuseras på särskilda områden av intresse för att passa olika behov.

Book yourself onto a group travel tour with a reputable company or a recommended group travel organiser. 2 Boka själv på en gruppresa tur med ett välkänt företag eller en rekommenderad grupp researrangör. Det bästa sättet att lära sig hur man blir en grupp researrangör är genom att uppleva hur det är att resa med ett. Du kan använda den erfarenhet att överväga vad som fungerar och vad som inte gör det. Du kan ta sig tid att prata med och lyssna på tankar de andra personer som reser med dig att ta reda på hur man bäst att närma sig din roll som gruppresor arrangören i framtiden.

Invest between at least six months to a year working for a reputable travel company. 3 Invest mellan åtminstone sex månader till ett år som arbetar för en ansedd reseföretag. Försök att få en position inom företaget som fokuserar på gruppresor så att du kan få så mycket erfarenhet som möjligt i bokningen grupp flyg, krav gruppboende och gruppresor aktiviteterna över hela världen. Ju mer erfarenhet du har i resebranschen och fler kontakter du har möjlighet att bygga upp innan uppskjutning i en karriär som en grupp researrangör, desto mer framgångsrik du kommer att vara i rollen när det är dags att gå solo.

Search the Internet for organisations in the need of interns or volunteers to run group travel projects. 4 Sök på Internet för organisationer i behov av praktikanter eller volontärer att köra gruppresor projekt. Det finns massor av frivilliga möjligheter i området av gruppresor över hela världen och det skulle vara ovärderlig erfarenhet för dig om du lyckats få erfarenhet som en grupp researrangör i något land. Volontär och praktikant är en av de enklaste sätten att hitta och säkra denna typ av utbildning.

Bygga upp en verksamhet

Sign up to group travel organisations. 1 Bli medlem för att gruppresor organisationer. Den GTOA är ett välkänt brittiska gruppresor organisation och det kan hjälpa dig med ditt företag på många olika sätt. Den GTOA har massor av information på sin webbplats för grupp researrangörer, det ger ett stödjande nätverk via sin online community, belyser viktiga händelser i branschen och visar ett brett spektrum av utbildningsmöjligheter som kan vara användbara för dig under hela din karriär.

Choose which kind of group travel organisation you wish to specialise in. You may wish to work with schools, retirement homes, corporate businesses or even hen and stag party groups. 2 Välj vilken typ av gruppresor organisation du vill specialisera sig. Du kanske vill arbeta med skolor, ålderdomshem, stora företag eller ens höna och stag partigrupper. Det bästa som specialiserat sig på ett visst område är att du bygger upp kontakter som är mycket fokuserade och du har även möjlighet att effektivisera din marknadsföring.

Decide what makes your group travel business better than all the rest. 3 Bestäm vad som gör din grupp resebranschen bättre än alla andra. Du måste ha något speciellt som skiljer dig från den andra gruppen researrangörer ute för att uppmuntra människor att arbeta med dig och inte gå någon annanstans. Du kan sedan fokusera på "något speciellt" vid marknadsföring av dina gruppresetjänster till din målgrupp.