XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man blir en Prince Hall Eastern Star


Order of the Eastern Star är världens största broder så att både män och kvinnor kan gå med. Det finns olika typer eller tillhörighet i samband med murverk och i förlängningen den Order of the Eastern Star. För att bli medlem i en Prince Hall anslutna Order of the Eastern Star kapitel en individ måste lyckas göra framställningar en lokal kapitel för medlemskap.

Instruktioner

1 Kontakta sekreterare Prince Hall-Anslutna Grand Lodge i ditt tillstånd.

2 Fråga om kraven för medlemskap. I vissa jurisdiktioner endast anslutna master Masons och vissa anhöriga kan gå. Även om detta är ibland kallad "släktingar" listan innehåller hustru, mor, dotter, styv, lagligt adopterade dotter, barnbarn, farmor, syster, änka, styvmor, syster i lag och faster en Master Mason. Men inte alla jurisdiktioner gör detta ett krav.

3 Få kontaktuppgifterna för den lokala kapitel, eller be sekreteraren att sätta dig i kontakt med en medlem.

4 Förbered kontakt med medlemmen genom att anteckna några av de skäl som du vill gå med, dina kunskaper om organisationen, din historia av volontär erfarenhet och namnen på alla master Masons eller östra Stjärnor i din familj.

5 Ring Eastern Star senast 24 till 48 timmar efter att ha talat med en medlem från Storlogen. Din snabb uppföljning kommer att indikera ett allvar i medlemskap som kapitel medlemmar kan uppskatta.

6 Fråga om kapitel initiativ, volontärprojekt och kamratskapsaktiviteter. Detta kommer att säkerställa att det inte bara är kapitlet inte vilande, men att kapitlet vet att du är intresserad av att bli en aktiv medlem. Vidta åtgärder för att delta i några kommande evenemang som är öppna för allmänheten.

7 delta i några kommande evenemang. Även om det, koncentrera sig på att interagera med medlemmar. Det är inte nödvändigt att ange att du är intresserad av medlemskap. Men om händelsen du är på är en fokuserad på samhällstjänst, vara säker på att erbjuda en hjälpande hand.

8 Följ upp med din första person kontakt och be möjlighet att göra framställningar. När du tar emot ansökan, fyll det noggrant och sanningsenligt. Medlemskap i Order of the Eastern Star förlängs med endast röst. Skulle din ansökan att lyckas, kommer en medlem att kontakta dig för vidare instruktioner.