XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en Army Tank ut från Kartonger


Barnen kan ha så mycket roligt att göra sina leksaker som att spela med dem. Det är inte svårt att göra en kartong tank. Göra leksaker eller hantverk är en rolig aktivitet för föräldrar och barn att göra tillsammans. En handgjord leksak är unik och processen att göra det är lärorikt. Ditt barn kan lära sig att utforma ett objekt och hur de ska följa de åtgärder som krävs för att bygga det. När ditt barn lär sig hur man gör sin egen tank de kan göra en hel tank bataljon.

Instruktioner

Introduktion

1 Dekorera en skokartong med kamouflage. Detta kommer att vara det organ i tanken. Hitta en robust skokartong och använda grön, brun och svart beslutsfattare att göra kamouflage mönster.

2 Utforma en rörlig torn med en mindre låda. Hitta en liten rund låda som passar ovanpå skokartong. Färga den med kamouflage färger. Använd en mycket liten skruv och bult för att fästa den i mitten av skokartong. Detta gör det möjligt för revolverhuvudet att rotera.

3 Rulla en bit kartong i form av ett eldrör. Bestäm längden på pistolen du behöver. Klipp en bit kartong till lämplig längd. Rulla in den i form av ett fat och tejpa fast den. Limma fast det på revolverhuvudet.

4 Gör dina egna larvfötter. Använd tre pennor som axlar. Skär helheter i rutan och placera dem i och sedan limma ett hjul i varje ände. Hitta två stora gummiband eller band motstånd som passar tätt på hjulen.

5 Placera en skytt i tornet. Skär ett hål i tornet för en armé statyett och sedan din tank är redo att gå.