XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en bärbar Fort för barn


Barn älskar att spela i fästningar. Permanenta forten är oftast utomhus strukturer som begränsar speltid årstider fint väder. Göra en bärbar fort för barn gör det möjligt för barnen att leka i det hela året och packa upp den och ta den med dig överallt. Denna enkla att göra spelbord fort är inte bara bärbar, utan också kul för barnen att leka eller sova i.

Instruktioner

1 Köp tyg för fort baserat på ett tema. Till exempel kan du välja västra, yttre rymden, djur, djungel, populära filmen tecken, slott, prinsessor, blommor, eller racer tyg. Vad du än väljer, hålla personlighet barnet i åtanke. Tyget bör vara ganska tung vikt och robust så att den kan hålla upp till verksamhet för barn.

2 Tvätta och torka tyget så att det kommer att krympa. Järn tyget för att göra det lättare att arbeta med.

3 Klipp ut fort bitar som förberedelse för att sy ihop dem. Följ dessa riktlinjer när du klipper tyget. Skär en 27 x 33 tum bit tyg för toppen av tabellen. Skär två 33 x 20 tygstycken för fram- och baksidan. Skär två 27 x 20 tum tygstycken för sidorna. Skär en 16 x 15 tum dörren ut genom dörren tyg. Klipp gardin bitar ur ridån färg på 8 x 8 inches.

4 Lägg framstycket på en fast yta. Klipp ut genom dörren hål i mitten. Hålet ska vara av samma storlek som dörren, 16 x 15 inches.

5 Lägg sidostyckena på en fast yta. Klipp ut fönstren i mitten av varje bit till cirka 8 x 8 inches.

6 Täck alla råkantade öppningar dörrar och fönster med dubbla gånger kantbandet med hjälp av en symaskin.

7 Sy den ena sidan av ett kardborreband längs den högra sidan av dörröppningen så att dörren kan stängas. Sy den ena sidan av ett kardborreband längs ovansidan av varje fönster så att du kan hänga gardiner.

8 Avsluta dörren bit Hemming hela vägen runt eller täcka råa kanter med kantbandet. Fästa en sida av ett kardborreband på den högra sidan av dörröppningen.

9 Avsluta rå kanterna av gardinerna på samma sätt som du gjorde dörren. Fästa en sida av Velcro till den övre kanten av gardinerna.

10 Sy dörren till dörröppningen på framstycket, på vänster sida. Detta kommer att fungera som en dörr gångjärn. Kardborrebandet på dörren kommer att fästa till den andra sidan av öppningen så fort dörren kan stängas.

11 Sy fort sidor och topp tillsammans. Räta mot räta, stift fyra sidor tillsammans, och se till att framsidan är i framsidan och baksidan är i ryggen och fönstren är inte upp och ner. Sy längs kanterna med en ¾-tums sömsmån. Med räta mot räta sy toppen av fortet till de fyra sidorna. Dubbel stygn alla sömmar för stabilitet. Fålla botten av fortet eller avsluta det med kantbandet.