XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en billig bakgård skugga hus


Heta solen på sommaren kan hålla dig inomhus om inga stora shade träd finns i din trädgård. Istället för att vänta år för träd att växa, plantera några andelar i marken och skapar en inbjudande skugga hus. Snart kommer du att njuta av en bekväm och inbjudande utomhus plats. Denna skugga hus är tillverkad av billiga bomullssängöverkast, som ofta kan hittas på sparsamhet butiker, och är ansluten till en trästaket eller husvägg.

Instruktioner

1 Sy två överkast tillsammans genom att fästa en 2-tums överlappning av båda överkast. Sy två rader raksöm 1/4-tums från överkastet kanterna för att skapa en baldakin.

2 Med genomföringen verktyg, göra hål i trädkronorna hörnen och på varje ände av mitt 2-tums överlappning.

3 Skär tredje överkast i 6-tums band för överhängande gränser. Med räta, sy band på kanterna av kapell med en 1/4-tums söm.

4 Hammer naglarna genom toppen av trästolpar, en tum från toppen, för att skapa dymlingar. Dessa pluggar kommer att hålla genomföringen hålen glider ner trästolpar.

5 Fäst tre skruv ögon med skruvmejseln till huset för att motsvara ett kapell lång Edges genomför hål. Den mellersta skruven ögat kommer att placeras 2 fot högre än kantskruv ögonen. Fästa innerkanter kapellet till huset vid skruv ögonen.

6 För in den långa trästolpe i ytterkanten mitten genomföringen hålet och de kortare polerna i de yttre kant kragarna.

7 Fäst 8-fots längder av sladd till toppen av den yttre kanten polerna och säkra kablarna i marken med tältpinnar.