XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en billig bärbar dator Online


Att bygga en billig bärbar dator på nätet kan vara ett bra sätt att anpassa datorn och få en hel del på vad som kan vara en heft köp. Att bygga din egen dator på nätet har stora fördelar eftersom det gör att du kan få rätt delar oavsett typ av dator du funderar på att köpa. Oavsett om du är i online-spel, webbproduktion eller videoredigering, kan du få all hårdvara du behöver för att öka produktiviteten i din arbetsdag. Här är några steg att följa när du bygger din dator på nätet.

Instruktioner

1

Välj ett hölje för din dator. Ett hölje kommer att rymma alla de komponenter som du behöver för att bygga din dator. Ett hölje kan vara billigt om du köper en begagnad eller renoverad modell. Se till att höljet har enkel tillgång till komponenterna för när du behöver uppgradera din hårdvara.

2

Välja ett moderkort som är kompatibelt med höljet. Du kan köpa ett moderkort genom online-återförsäljare eller från tillverkarens webbplats. Många moderkort kommer med processorer som redan är installerade, så få en modell som kommer med en snabb processor för extra prestanda. Se till att ditt moderkort har tillräckligt USB-portar för eventuella extra kringutrustning som du vill, till exempel en skrivare eller en iPod.

3

Välj din strömförsörjning. Nätaggregat är viktiga för din dator eftersom de kommer att ge allt den el de behöver för att köra. Köpa ett nätaggregat som är kompatibel med ditt moderkort och hölje val. Du hittar strömförsörjnings specs i informations häfte med ditt moderkort eller på moderkortet själv.

4

Välj din hårddisk. En hårddisk är nödvändigt för att lagra alla dina data. Köpa en hårddisk som kommer att ge dig rätt mängd utrymme för musik, filmer och program som du vill sätta på datorn. Se till att hårddisken är kompatibel med moderkortet innan du köper den.

5

Välj en DVD-enhet. Interna DVD-enheter kan hittas för billig på Amazon eller eBay. När du väljer DVD-enheten, vill du se till att den stöder dubbla skiktning om du kommer att göra någon videoredigering eller bränna filmer.

6

Välj en display. Displayer för bärbara datorer liknar monitorer på ett skrivbord. Du vill gå med en skärm som är kompatibel med höljet och moderkortet som du har valt. Dessa kan hittas på nätet specialbutiker eller webbplatser tredjepartsleverantör.