XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en billig Playhouse


Barns lekstugor kommer i många former, storlekar och kostnadsnivåer. Utnyttja plast PVC-rör och en presenning för att skapa en mobil, billig lekstuga som kan användas inne och ute. Denna lekstuga kan snabbt monteras för en enda eftermiddag av lek eller stå i flera dagar. Materialen är lätta och kommer att blåsa bort i en stark vind om huset är bunden. Följande utformning kommer att skapa en lekstuga som är 60-inches lång och ungefär 4 fot hög.

Instruktioner

Hur man gör en billig Playhouse

1 Skär 1/2-tums PVC-rör in i 30-tums längder om det inte köps i denna storlek. Skär 2/4-tums röret i 8-meters längder.

2 Hammer en T-koppling på en ände av den första 30-tums längd PVC-rör. T bör möta vertikalt när röret läggs ner på marken. Sätt en andra längd av 30-tums rör i den här kontakten för att skapa en rörlängd ca 60 inches lång. Hammer en annan T-kontakt på båda ändarna av den nya längden av rör med T vända på samma sätt som den första T-koppling. Upprepa med ytterligare 2 längder 30-tums PVC-rör. Dessa kommer att vara basen av två sidor av playhouse.

3 Sätt i en 2-tums längd av 3/4-tums PVC-rör i T-kontakterna på vardera änden av 60-tums rörlängder. Detta kommer att ge en sektion av rör för att fästa hörn kontakterna. Hammer ett hörn kontakt på slutet av varje två-tums längd av röret så att när röret läggs platt på marken T kontakterna är vertikala och hörnförband är horisontellt mot marken.

4 Lägg de rörlängder på marken parallellt med varandra så hörnen vända mot varandra för att skapa konturen av en rektangel. Infoga en 30-tums längd PVC-rör i två hörn för att skapa en tredje sida av rektangeln. Upprepa med de andra två hörnen. Detta är basen för lekstugan.

5 Sätt ena änden av 1/2-tums PVC-rör under en T-koppling och böja röret för att sätta den andra änden över T-koppling på den motsatta sidan. Detta kommer att skapa en vertikal båge form. Upprepa med ytterligare två längder av 1/2-tums PVC-rör. Utnyttja tejp för att fästa röret vid varje gå, om så önskas

6 Lägg tarp över lekstuga ramen. Justera tarp så att alla sidor är täckta. Fäst tarp till ramen längst ned på tre sidor med stora bulldog klipp. Klipp den övre av presenning till toppen av ramen. Skära en skåra i presenning längs en sida för att skapa dörrklaffarna.