XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en Fun Box för skridskoåkning


Roliga lådor är delar av utrustning som används av skateboardåkare och rollerbladers (se referenser 2 och 3). En rolig box kan användas på många sätt; du kan slipa eller glida på kanterna, rida en wheelie eller manuellt på toppen, använda den som ett hinder för trick, eller som en ramp för att utföra trick över andra hinder. Att bygga en rolig ruta kan du öva när du vill, innan du tar dina kunskaper till skateparken.

Instruktioner

1 Mät och markera en linje var 12 inches på båda 5-fot långa 4-by-12-tums bitar av trä.

2 Lie en av träbitar ner på sin 4-tums sida på en plan yta. Placera en 28-tums-långa två-för-fyra ner på dess två-tums sida, så att de båda styckena av trä tillsammans göra en "L" -form, utan att lägga till någon längd till fyra-för-tolv. Använd trälim för att fästa dem tillsammans.

3 Bifoga en annan två och fyra med trälim vid vart och ett av de återstående fyra 12-tums steg på fyra-by-tolv, med 2-tums sidor uppåt.

4 Stäng av ramen för skojs rutan genom limning de andra fyra-by-tolv till de andra sidorna av varje två-för-fyra, så att du har en rektangulär form. Låt alla limmet torka helt.

5 Använd en borrmaskin för att infoga två 5-tums-långa skruvar i var och en av de platser där du limmade träet tillsammans. Sätt skruvarna i vertikalt och lämna ca 2 inches utrymme mellan varje. Det kommer att finnas totalt tjugo skruvar används, med tio på varje sida av ramen.

6 Vänd roligt låda ram på dess sida. Placera en 3-fot långa fyra-by-four mellan de två fyra-by-twelves i ena änden av ramen, och limma den på plats, hålla den i jämnhöjd med kanterna på fyra-by-twelves. Upprepa denna process för den andra änden av ramen också. Låt limmet torka.

7 Fäst fyra-by-fyra på plats med 5-tums-långa skruvar. Använd tre skruvar på varje ände du limmas ihop, hålla dem i en triangulär form med en upptill och två mot och ned. Totalt tolv skruvar kommer att användas.

En Lie ramen tillbaka ner och vila den på den sida som har fyra-by-fyra är knutna till den. Applicera en generös mängd trälim till alla kanter och stödbalkar av det roliga husdelen.

2 Placera en 3-av-fem-fot bit ½-tums plywood ner över toppen och rikta alla kanter så att den sitter jämnt lim på någon plats där plywood möter ramen. Tryck ned på allt det ordentligt för att se till att den vidrör alla delar av ramen. Låt limmet torka.

3 Mät och markera en linje för varje 12 inches går ner längden på plywood. Rita rader så att de sträcker sig från en kant av ytan till den andra. Mät i 18 inches på kortsidan till den exakta mitten, och dra en linje till den andra sidan av det roliga rutan.

4 Använd en borrmaskin och infoga en 2-3 tum lång skruv runt kanterna på roliga rutan vid varje 12-tums ökning du markerat. Gå ner i mitten av det roliga rutan yta samt och sätta en skruv vid varje 12-tums steg.