XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en kompost bin billigt


En komposten är ett bra komplement till din bakgård trädgård. En komposten hjälper dig att förvandla ditt kök rester och en del trädgårdsavfall, såsom gräsklipp och löv, i näringsrik jord för din trädgård. Det finns en mängd olika stilar av kompostbehållare - vissa är mycket komplicerat och kan bli dyrt. Men en av de enklaste och billigaste metoder för att skapa en bakgård kompost att helt enkelt binda ihop en cylinder av hönsnät och insats på plats med trästolpar. Detta är ett bra system för trädgårdar med begränsat utrymme.

Instruktioner

1 Vik varje skär slutet av 10-fots längd av hönsnät över cirka sex inches. Detta ger en ren, stark kant, och den vikta kanten kommer inte fastna kläderna lätt eller peta dig när du arbetar med tråden.

2 Stand trådlängden upp och rulla den till en cylinder, så att de två vikta kanter är överlappande med ca 6 inches.

3 Skär av fyra 6-tums bitar av ståltråd. Använd dessa bitar av ståltråd för att binda de två kanterna hos hönsnätet tillsammans och skapa en sammanhållen cylinder. Binda hönsnät cylinder omkring 2 inches från toppen och botten. Utrymmet de två andra band ca 12 inches från toppen och botten av hönsnät cylinder.

4 Placera hönsnät cylinder på sin ände där du vill att det ska sitta i din trädgård. Ställ sedan in dina träpålar sträckt mot innerväggar hönsnät cylindern. Kör insatserna i marken med din slägga tills topparna av insatserna är i jämnhöjd med toppen av hönsnät cylinder.