XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en ljusna stativ


Modern hydroponiska växa ljussystem finns med hög effekt, låg värme lysrör som inte kommer att bränna växterna om hängde minst 4 inches från växt toppar. Eftersom vatten används i närheten av dessa system, se till att armaturen du köper är godkänd av Underwriters Laboratories, som bedriver omfattande säkerhetstester på konsumentprodukter. Akta dig för hemlagad belysningssystem, kan en del utgör ett betydande hot mot din säkerhet.

Instruktioner

Ändra en befintlig möbel

1 Hitta en plagg rack på hjul för att tjäna som ram för din nya ljusna monter. En bärbar plagg rack kommer att spara tid eftersom du inte behöver bygga hela montern från scratch. Det kanske inte är nödvändigt att köpa en ny; kontrollera lokala secondhandbutiker och loppisar. Om du köper en ny rack, kommer priset att vara liknar vad du skulle betala för att bygga en PVC står från början, vanligtvis £ 13 eller mindre. Se till att hjulen rullar på rätt sätt, eftersom detta gör att du kan flytta ljusna stå lätt till soligare områden som kan komplettera den fluorescerande belysningssystemet.

2 Mät rektangulärt område runt nederkanten rack, där hjulen är kopplade till de upprättstående stolpar. Detta område kommer att bli en hylla som att placera växtplantor.

3 Leta upp ett substrat som ska användas som hylla. En skrot trästycke eller robust plast kommer att fungera. Använd lämplig skärverktyget för att på ett säkert sätt skära underlaget till dimensionerna av plagget rack bas. Sand kanterna för att undvika att få fiberband på händerna.

4 Borra ett hål i varje hörn av substratet. Efter borrning av hål, fästa hyllan till sidostänger med plast.

5 Mät höjden av plagget rack från toppen polen till den nedersta hyllan. Klipp två bitar av kraftig kedja till samma längd. Placera en kedja över varje sida av räcket och bifoga din ljusna apparaten till båda ändarna av varje kedja med hjälp av tillsvidare S krokar.

6 Sätt fast växa armatur elektriska sladden till en vertikal stång med hjälp av en plastbandet. Detta kommer att hålla sladden från att svänga in dina växter, och tillfälliga twist band kan enkelt tas bort när du behöver flytta din monter eller höja belysningen.

7 Sätt dina plantor på din växande facket, sedan placera dem på hyllan för ljusna montern. Se till att dina lampor hänger så lågt som möjligt för att ge växter den maximala mängden ljus utan att bränna dem. Som växter växer längre, förkorta varje kedja genom att höja S krokar, sätt tillbaka växa armatur i varje ände av kedjorna.