XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en trä baby vagga


En baby vagga är en ovärderlig objekt för en plantskola. En vagga är särskilt användbart för sömnlösa föräldrar, eftersom det hjälper barn somna med en mild gungande rörelse. Du kan designa din baby vagga vara så enkelt eller dekorativa som du vill. Det är bäst att bygga vaggan ut ur en robust och tålig lövträ, såsom aska eller körsbär. Eftersom dessa skogar är vackra naturligt, kanske du inte vill tillämpa en lack eller färg. En baby vagga gör en stor baby shower gåva.

Instruktioner

1

Planera mått och utformning av vaggan. En idealisk storlek är minst 36 inches med minst 18 inches. Inkludera två sidor, en sänggavel, ett fotsteg och två rockers. även en botten, och fyra smala remsor, som du behöver för att säkra den till vaggan.

2

Rita en fullskalig replik av varje panel på ett stort papper. Använd en linjal på så många kanter som möjligt. Klipp ut pappskivor.

3

Spraya baksidan av ritningarna med bindemedlet. Stick ritningen till 1/4 tums paneler. Jämna ut papperet utåt för att förhindra rynkor.

4

Använd bandsåg för att skära igenom både pappersversionen och den hårdpapp i linje du har ritat. Detta kommer att göra en kraftig guide för din nästa nedskärningar.

5

Rikta schablonen du just gjorde med korn av lövträ paneler som du kommer att använda i din slutliga produkten. Använd en penna för att noggrant spåra schablonerna som du har gjort på panelerna lövträ.

6

Använd bandsåg för att skära ut de former du har ritat på lövträd. Klipp långsamt och försiktigt, eftersom dessa kommer att vara de sista kopiorna.

7

Skära fyra smala remsor ut ur lövträd. De bör vara tre inches kortare än bredden av panelen som de kommer att gå vidare. Du behöver en för framsidan, baksidan och båda sidor.

8

Borra 4 pilothål i varje smal remsa. Limma smala remsor till panelen de tillhör på två inches ovanför botten. Sätt skruvar i pilothålen för att fästa smala remsor. Applicera lim till toppen av remsorna och släppa botten i vaggan. Använd en borr för att göra hål genom sidorna, fram och bak. Dessa hål bör också gå in i bottenpanelen. Sätt i en skruv för att fästa bottenpanelen till sidopanelerna.

9

Förborra tre hål genom rockers och botten av krubba minst 1,5 fot från varandra. Fäst rockers till botten genom att lim påförs och säkra vipporna med skruvar.

10

Sand eventuella ojämna kanter och lägga dekorationer, såsom färg eller lack.