XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger en trä Rope Tension Drum


Det finns många typer av trä, rep-trimmad trummor världen över. En enkel typ som kallas en Alfaia är fortfarande i bruk i nordöstra Brasilien. Den Alfaia har väldigt få delar: skalet, eller huvuddelen; två skinn eller huvuden, monterad på kötttunnband, två disk hoops (eller bara "hoops") en lina som skosnören genom disk ringar för att hålla trumman tillsammans och ger spänning, och en ring på vilken man kan fästa en rem.

Instruktioner

Välj ett skal och Counter Hoops

1 Hitta en ansedd, state trumma tillverkare genom att helt enkelt söka efter "Drum Shell." Ange en rund bärande kant och ett ventilationshål. Beställa en jämna diameter trumman mellan 16 och 24 inches. Djupet eller höjden hos trumman är i allmänhet lika med diametern. Beställa djurhud huvuden färdig monterad på kötttunnband. Sök efter "monterad trumskinn." Slutligen, pre-borrade disk korgen utformade för Alfaias är mest tillförlitligt tillgängliga från amerikanska tillverkare av Alfaias. För att hitta en, söka efter "Alfaia Kalifornien."

2 Placera en båge på ett bord. Sätt ett huvud sidan nedåt på toppen av bågen. Sätt skalet i bottenhuvudet, och sätta den övre huvud ansikte upp på skalet. Sätt den andra bågen på toppen, och se till att hålen i ringarna är mittemot varandra. Säkra hela stapeln genom att fästa bungee stubin till de övre och nedre beslag, spacing dem jämnt över omkretsen av trumman.

3 Sätt metallringen intill ett av hålen i den övre bågen, på insidan. Feed Om 9 inches av rep genom ringen och hålet, från centrum av trumman utåt. Bilda en slinga runt ringen och bågen och knyta den säkert, vilket innebär att ungefär en tum av utrymmet mellan bågen och repet slingan. Vrid trumman på sin sida. Passera den fria änden av repet genom närmast hålet i motsatt bågen, alltid snörning insidan till utsidan. Upprepa, ett hål i taget och vände när du går, tills det har en sicksack snörning i alla hål. Ta upp överflödigt slack .. Trä änden av repet genom den ursprungliga slingan. Dra och håll. Ta bort bungee stubin.

4 Dra änden av repet bakom slingan ( "övre ringde") och nästa sicksack ringde ner (den "lägre rang.) Dra den återstående repet hela vägen igenom. Passera änden av repet runt nedre rang på sidan motsatt öglan, och tillbaka upp under den övre ringde. Dra repet genom, sedan dra spänd, vilket innebär att två pinnar bredvid varandra. Dra repet nedåt mot nästa undre rang på den motsatta sidan. Denna rörelse kommer att vända de två tidigare stegpinnar, dra åt huvudet. De vända stegpinnar bli din nya topp ringde. Upprepa med den lägre rang på den motsatta sidan. Fortsätt på samma sätt, alternerande sidor, tills du har arbetat dig runt trumman. Knyt en slutlig enkel knut, och linda eventuellt överskott rep kring en uppsättning av knop.

5