XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger ett skrivbord i ett burspråk


Att bygga ett skrivbord i ett burspråk är enklare än att bygga en väggmonterad skrivbord, eftersom du har extra stöd för flera väggar i fönstret. Burspråk brukar installeras för att lägga till extra ljus i ett rum, och som sådan är en idealisk plats för ett skrivbord, där du kan arbeta med det naturliga ljuset flödar in. Du behöver inte djupgående träbearbetning kunskap för att skapa en attraktiv och funktionell burspråk skrivbord.

Instruktioner

1 Rita en nivå linje runt burspråk väggarna på 75 cm (30 tum) från golvet. Hitta väggreglar och markera sin position på nivålinjen.

2 Mät längden på den bakre väggen av burspråk och skär en längd av fem med 5 cm (2 x 2 tum) trä till denna längd. Om burspråket har vinklade sidor, geras ändarna av trä för att passa väggvinkeln. Position denna styrelse under den nivå linjen på den bakre väggen och skruva fast med två däck skruvar i varje stud. Mät och kapa virket för de återstående väggarna och fäst på samma sätt för att skapa vägg knapar, eller stöd, för skrivbordet.

3 Mät längden av viken fönsteröppningen och skär en annan bit av fem med 5 cm (2 x 2 tum) virke till denna längd. Placera denna träbit i öppningen, anliggande ändarna av dubbarna på sidoväggarna. Fäst denna knap med två däck skruvar genom ändarna in i de anliggande ändarna av sidoväggsklotsarna.

4 Mät avståndet mellan den bakre väggen knap och dubben över öppningen och skär två bitar av 5 av 5 cm (2 x 2 tum) trä till denna längd. Infoga dessa plankor, jämnt fördelade mellan de främre och bakre knapar och säkra på plats med hörnfästen och träskruvar.

5 Mät dimensionerna i viken fönsternischen att få måtten på skrivbordet, och klipp ut toppen av plywood eller MDF. Placera skrivbordet på klotsarna och bifoga det till dubbarna med träskruv var 12,5 cm (5 tum) runt omkretsen på toppen.

6 Fyll skruvhålen med trä kitt och låt torka. Sand skrivbordet, sedan måla den och klotsarna.