XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man bygger & Make Planter Lådor gratis


Gör din egen planter lådor från återvunna material är en ekologiskt hållbar, prisvärt sätt att lägga till din trädgård plantageägarna. Oavsett om du gör blomlådor att fästa sidorna av en byggnad eller fristående boxar att placera tillsammans med en uteplats eller gångväg, regenere trä plantageägarna är en stor helg projekt. Du kan rädda virke från andra projekt, eller återanvända kasserade trä från en gammal struktur. Se bara till att virket är fritt från spik och hårdvara och inte har någon röta eller insektsangrepp.

Instruktioner

1 Mät dina befintliga träbitar se till att du har åtminstone två stycken av samma storlek för den främre och bakre delen av planter och två andra identiska stycken för varje sida. Om inte, välj en mindre bit för de främre och skär en annan stor bit till samma dimensioner med sågen med hjälp av bockar om så önskas. Upprepa för sidorna.

2 Limma kanterna på sidorna, framsidan och baksidan tillsammans för att skapa en låda. Nail ihop bitarna, noga med att inte dela upp träet. Placera naglarna cirka 1 till 2 inches isär för maximal nötningsbeständighet. Använd endast galvaniserad spik för en utomhus projekt som kommer att utsättas för fukt. Mäta den slutliga yttre dimensionerna av lådan. Om en botten för planter rutan önskas, skära ett trästycke som är lika med de yttre dimensionerna, och limma och spika denna bit till botten av planteringsmaskinen. Du kanske vill skapa en öppen planter, men eftersom sådana plantageägarna är mindre benägna att ruttna från fukt.

3 Låt limmet torka över natten. Om så önskas, måla planter rutan, eller lämna det som det är.