XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man byter högtalarna i en Volvo S60


Volvo S60 har högtalare monterade i de främre dörrarna och bakdörrarna. Dessa högtalare kan nås och ersättas av den genomsnittliga gör-det-självare med en måttlig mängd ansträngning och några handverktyg. Du kan ersätta de befintliga högtalare med eftermarknads talare, som kommer att ge förbättrad ljudkvalitet för Volvos bilstereo.

Instruktioner

Ytterdörr högtalare

1 Sätt i framkant av en panel verktyg bakom den lilla trekantiga panelen som ligger på framkanten av dörren. Bänd upp och ta bort den här panelen.

2 Slip den främre kanten av panelen verktyget in i sömmen på dörrhandtaget. Bända runt kanterna tills den främre halvan av panelen lossnar. Ta bort de två Torx T25 skruvar ligger under.

3 Bänd ut de sju runda klämmorna på omkretsen av dörrpanelen. Tryck in på mitten av varje klipp, sedan bända under toppen för att dra ut den.

4 Lyft luckan och sätta det åt sidan. Ta bort de fyra Torx T20 skruvar som håller högtalaren på plats. Ta bort högtalaren och koppla bort den från kablarna som leder till ryggen.

5 Anslut den nya högtalaren i trådarna och placera den i dörren. Skruva fyra torxskruvarna i att hålla högtalaren.

6 Testa högtalaren och ersätta luckan.

Bakre lucka Högtalare

En Slip den främre kanten av panelen verktyget in i sömmen på dörrhandtaget. Bända runt kanterna tills den främre halvan av panelen lossnar. Ta bort de två Torx T25 skruvar ligger under.

2 Bänd ut de sex runda klämmorna på omkretsen av dörrpanelen. Tryck in på mitten av varje klipp, sedan bända under toppen för att dra ut den.

3 Lyft luckan och sätta det åt sidan. Ta bort de fyra Torx T20 skruvar som håller högtalaren på plats. Ta bort högtalaren och koppla bort den från kablarna som leder till ryggen.

4 Anslut den nya högtalaren i trådarna och placera den i dörren. Skruva fyra torxskruvarna i att hålla högtalaren.

5 Testa högtalare och ersätta luckan.