XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man byter Tätningen på en ytterdörr


Dörr Tätningen hjälper till att spara pengar på elräkningen. Bibehålla dess effektivitet betyder periodiskt utbyte. Alternativen för att ersätta ytterdörr Tätningen från en grund utkast stopp, såsom bindemedelsskum, till mer effektiva former, såsom armerad plast eller vinyl slang. Oavsett vilken typ du väljer, ersättningsförfarandet tar bort den gamla eller slitna Tätningen och åter dörrens vädertätning.

Instruktioner

1 Öppna luckan. Ta bort alla befintliga weathers från dörröppningen. Ta bort alla stift eller skruvar används för att fästa den gamla weathers. Också skrapa alla rester eller lim med en spatel eller skrapa.

2 Läs korrekt placering av Tätningen typ du har, sedan mäta höjden av dörröppningen där strippn kommer att tillämpas från den övre ytan av dörrens tröskel till slutpunkten på dörrkarmen.

3 Skär två längder av weathers till dörren höjdmätning med en mattkniv för vinyl typer av Tätningen eller en bågfil för metall förstärkt stripp.

4 Position en av längderna av väderskydd mot den inre ytan av trim kanten av dörrkarmen för att kontrollera att tätningsremsor kommer att trycka stadigt mot dörrytan när den är stängd. Fäst sedan med lim eller fästanordningar tillhandahålls.

5 Upprepa steg 4 för att fästa tätningsremsor till motsatta sidan av dörröppningen, återigen kontrollera att Tätningen pressar hårt mot dörrytan när det är helt stängd.

6 Mät bredden på toppen av dörröppningen, skär sedan en längd av tätningsremsor till denna dimension.

7 Installera den övre delen av väderskydd till dörrkarmen huvudet med hjälp av lim eller fäst tillhandahålls, efter att ha kontrollerat att Tätningen kommer att trycka hårt mot dörren när den är stängd.