XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man designar en garderob med en lutande tak


Skapa utrymme i en garderob med en lutande tak kommer att kräva att tänka på lagringsalternativ. Till exempel kan du behöva höja eller sänka en hängande stav. Eller, kanske du måste använda utrymmet för endast vikta kläder. Du kan lagra objekt på ett metodiskt sätt och hitta det du behöver genom att utforma områden under lutande områden och under takfoten.

Instruktioner

1 Räkna ut den mest linjära utrymme du har för en hängande stav. Häng en dubbel stav om taket är tillräckligt hög. Definiera kläder hängande område så att du kan planera lagerhyllor och staplade lagringsenheter runt stången området. Installera hängande stavar genom att fästa metall via 4-tums rostfria skruvar fästa vid väggreglar. Häng aldrig en stång med bara ankarbultar i gips.

2 Design lagring för sällan använda artiklar i långt skrymslen garderoben. Lagra juldekorationer, omslagspapper eller en gammal stam med college poster i yttersta takfoten området en garderob med en lutande tak. Placera hållare för skor eller staplade enheter med lådor för att hålla tröjor eller campingutrustning inom räckhåll på framsidan av garderoben.

3 Använd sidoutrymme effektivt. Säkra några upphängningskrokar på sidorna eller längs ryggen för plånböcker, en ryggsäck eller regnrockar. Häng en liten hyllsystem på väggen för att hålla lådor med band, smycken eller halsdukar som sällan används. Leksaker kan lagras i nätpåsar och placeras på krokar.

4 Installera skohyllor på golvet på framsidan av garderoben. Köp skoförvaring som snabbt kan rullas ut eller dras ut så att du kan nå djupare in i garderoben. Placera en vinyl badkar / behållare för smutstvätt på golvet område nära dörren. Använd en andra vinyl behållare för att kasta diverse objekt som du behöver för att sortera vid en senare tidpunkt, i stället för att bara kasta objekt i garderoben.

5 Använd garderoben för att hjälpa dig att hålla det rum där garderoben ligger snyggt. Tilldela hängande stavar för tröjor, kappor och regnrockar om garderoben är nära en entrédörr från utsidan. Om rummet är ett sovrum, lagra filtar och sängkläder i garderoben djupare fördjupningar, medan fronten för kläder och skor.