XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man dödar vägglöss med bakpulver


Vägglöss är små, flightless insekter som livnär sig på blod, ibland lämnar små märken som ser ut som myggbett. De är så heter eftersom de särskilt vilja gång deras måltider när deras värd ligger i sängen och de ofta ställa upp butiken mycket nära - eller - sängen själv. De kan växa till en maximal längd av ca 5 mm och är relativt platt. Du kan upptäcka dem eller deras skinn som de skjul, eller så kan du se bitmärken, ofta i rader, till skillnad från myggbett. De kan vara svåra att behandla, även med de potenta kemikalier som används av professionella. Bakpulver är vanligen används som ett substitut human-safe.

Instruktioner

Lokalisera

1 Identifiera de rum som behöver behandling. Dessa kommer nästan säkert vara sovrum, men angrepp kan förekomma och spred sig snabbt, så ett hus omfattande behandling kan vara nödvändig. Vakuum mycket noga i varje munstycke och spricka i nedre väggar och golvlister som du kan hitta, och överväga att lossa lederna på sängram och svävar där också, tillsammans med dammsugning din andra möbler.

2 Ta bort dina lakan och några kläder i rummet och tvätta dem på en hög temperatur innan också dammsuga din madrass. Ta bort alla onödiga objekt från ditt rum och lagra utanför om möjligt, annars behandla dem på samma sätt.

3 Strö bakpulver - du kan behöva en hel del - hela dina mattor, madrass, sängram och golvlister. Använd en pensel för att få snävare sprickor och luckor eftersom är så platt vägglöss kan pressa in i trånga sprickor. Låt bakpulver för en dag eller mer innan dammsugning upp - pulvret torkar ut bedbugs, döda dem.

4 Upprepa processen om det behövs. Det är troligt att du kommer att behöva mer än en gång för att göra detta arbete eftersom det kommer att finnas några överlevande, inklusive ägg som kan lägga runt under en lång tid. Täck din madrass med en vägglus säker madrassöverdrag.