XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man: Duct Tape Art


Kanalen tejpar är inte längre bara en robust, bekväm ersättning för lim. Tillverkare och företaghobby vände tejp till en fullfjädrad konst medium, komplett med ett brett spektrum av färger och mönster. Idag, tonåringar och unga vuxna idrotten allt från kanalband plånböcker och väskor till bälten, hattar, byxor och smycken. Älskare på en budget kan göra tejp ros buketter och sluga flickor med massor av tid kan göra kanalband balklänningar. Oavsett vad du gör, följer tejp konst samma grundläggande regler. Genom att följa dessa regler, kan du göra nästan vad som helst från denna robust material.

Instruktioner

1 Bestäm vad du vill göra från silvertejp. Detta kan vara allt från en enkel rem till en kavaj. Nybörjare bör börja med saker som plånböcker och hals band; experter kan gå vidare till kläder och väskor.

2 Tänk på ditt projekt. Planera vad du vill att det ska se ut när du är klar, om den behöver fickor och vad som formar du behöver för att forma från silvertejp. Varje projekt behöver en stiftelse, så fundera över vad din foundation kommer att se ut.

3 Riv en bit tejp för att starta din foundation. Lägg den klibbiga sidan upp på arbetsytan. Lägg till fler kanaltejpremsor till det, överlappande kanterna lite, tills du har en klibbig ark. Detta ligger till grund för många projekt.

4 Täck klibbiga blad med flera remsor av tejp placeras vidhäftande sidan nedåt. Detta ger dig en icke-klibbigt stycke med att arbeta. Skapa alla delar av projektet på detta sätt. Skapa mindre ark för fickor och stora ark för klädesplagg.

5 Snip och forma dina pjäser som behövs. Du kan använda en klädmönster att göra jackor och klänningar. Du kan också helt enkelt behöva ta bort trasiga kanter.

6 Butt kanterna av var och en av dina pjäser tillsammans och tillämpa långa tejpbitar över sömmarna för att ansluta dem. Bild stångas bitarna tillsammans som "sätter" dem i sömnad och tillämpa tejp sömmarna som "sy" ihop dem. Hålla tejpen släta och fria från krusningar. Använd flera stycken av överlappande band för att förstärka sömmar. Alla objekt kläder och de flesta tillbehör som väskor och plånböcker, bör samlas på detta sätt.

7 Piece ihop små, tredimensionella objekt ett avsnitt åt gången. Många av dessa projekt, som rosor och andra blommor, inte passar ihop som kläder gör. För rosor, kronblad linda runt och hålla sig till en central stam. Det finns inga sömmar för blommor, bara basen av blomman som du svepa med tejp för att hålla ihop.

8 gånger tejpbitar runt eventuella trasiga kanter, vilket ger pjäsen en jämn, snyggare utseende.