XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man fäster en affisch till duk


Eftersom de är massproducerade, affischer tenderar att vara skör och lätt sönder. Vissa affischer är riktiga konstverk och förtjänar att visas som sådan. En monteringsmetod, fästa en affisch till duk, kommer att visa din affisch på ett estetiskt sätt och bevara den för år. Du kommer också att sluta med en dyr utseende konstverk för en bråkdel av kostnaden. Allt du behöver är rätt storlek på duk för din affisch och några leveranser finns på de flesta båtar butiker.

Instruktioner

1 Placera affisch över duken. Om din affisch är större eller mindre än arbetsytan, bestämma hur det ska vara centrerad innan du fortsätter. Även med matchande storlekar affischen kan behöva små trim för att passa duken.

2 Pensla ett tunt lager av akryl gelmedium på baksidan av din affisch. Akryl gelmedium är en klar gel som används av konstnärer för att förlänga akrylfärg, uppnå bildöverföring och skapa collage. Det är säkert att använda inomhus. I detta fall använda den som en decoupage lim.

3 Pensla ett lager av gel medium på duk. Få ännu, full täckning. Som du borstar, överlappar kanterna av arbetsytan för att se till att affischen kanterna ska limmas säkert.

4 Placera den övre kanten av affischen längs den övre kanten av arbetsytan. Tryck ned försiktigt. Fortsätt att applicera tryck mellan poster och duk, arbeta dig från topp till botten.

5 Använd en kavel för att pressa ut eventuella rynkor eller luftbubblor. Arbeta från mitten av affischen utåt.

6 Låt affischen torka helt innan trimning överflödigt papper med en hobbykniv.