XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man fixar ett trasigt Laptop Gångjärn med JB Weld


Gångjärnen på bärbara datorer som ansluter skärmen till tangentbordsskivan används ofta och ibland dåligt tillverkade för deras användning. Även om det kan låta skrämmande att ersätta gångjärnen, kan det göras med tålamod och inte mer än tjugo minuter av din tid, även om datorn kommer att vara ur drift för ca 16 till 20 timmar som svets säkert torkar. Läs gärna mer för instruktioner.

Instruktioner

Reparera trasiga gångjärn på bärbara datorer med JB Wells

1 Först koppla ur datorn och ta ut batteriet.

2 Ta bort frontplattan. Först lokalisera skruven täcker på frontpanelen. De omfattas i en mjukt gummi. Med en kniv, dra dem, och med en skruvmejsel bort skruvarna nedanför skruv omslag. Ta sedan bort frontpanelen genom att snäppa den försiktigt på sin plats.

3 Ta bort den bärbara skärmen. Den bärbara skärmen är fäst på baksidan plattan genom konsol skruvar. Med skruvmejseln, sakta ut fästets skruvar med början från botten och arbetar till toppen. Lägg skärmen ned på tangenterna, företrädesvis på en mjuk trasa. Videokabeln är ansluten till baksidan av skärmen med tejp. Långsamt bort tejpen. Om videokabeln är fäst på baksidan av skärmen med gångjärn, försiktigt nypa sidorna av gångjärnen och det skulle släppa. Försiktigt, ställa in skärmen åt sidan.

4 När skärmen tas bort, bör trasiga gångjärn falla av. Om inte, kommer tillbaka ramen måste tas bort och instruktioner om hur man gör det kan hittas i underhållsmanual för din bärbara dator.

5 Efter att den trasiga gångjärn (s) och rengöring av området, luta tillbaka ramen i fem graders ängel och hitta ett objekt för att stödja det. Enligt anvisningarna på JB Weld röret, applicera lämplig mängd på gångjärnstappen eller "rör". Se till att arbeta svetsen runt och under "röret". Fäst svetsen till styrelsen som håller tangentbordet, vilket svetsning tillbaka ramen till det. Med en linjal mäta huruvida eller inte den bakre ramen är i linje med den nedre delen av datorn så det kommer att stänga ordentligt. Om det inte är i linje, rikta in den.

6 Låt skärmen på samma vinkel i ca 16 timmar, vid den tid som anges på JB Wells instruktioner. När tiden är klar, installera skärmen och frontpanelen.