XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man flyttar en lagring skjul


Arbetet med att flytta en lagring skjul kan vara mycket komplicerad eller okomplicerad, beroende på storleken av skjul, konstruktion typ, eller vad skjulet är gjord av, där skjulet är belägen och där det kommer att flyttas. Skjulet kan flyttas med hjälp av en kran för att plocka upp och flytta den, eller det kan flyttas manuellt med rullar.

Instruktioner

1

Leta upp området på den fastighet där skjulet kommer att flyttas.

2

Fastställa vilken rutt skjulet kommer att resa och ta bort eventuella hinder i vägen, inklusive stenar, skräp och andra föremål som skulle kunna blockera den rörliga processen.

3

Placera plywood eller två fot med fyra fot brädor på marken om marken inte är belagda. Dessa bör placeras på den första delen av vägen framför skjulet, vilket leder till skjulet s slutliga destination.

4

Erhålla åtminstone 3 bitar av 2-tums rördiameter, företrädesvis metall eller tunga PVC, som är något längre än bredden på skjulet. Vara beredda att använda dem i steg 6.

5

Lyfta änden av skjulet, användning av en stark pry bar.

6

Ha en hjälpare plats en bit av röret under den upplyfta kanten av skjulet ca två fot från kanten. Om marken inte är belagd, placera skikt trä eller två 2-fot med fyra fot löpare under bit av röret vinkelrätt mot röret så att röret kommer att rulla på skenorna.

7

Sänk skjulet så att den vilar på röret.

8

Gå till den andra änden av stallet, och med spett eller en hjälpare, tryck skjulet tills den börjar att rulla på röret.

9

Stoppa rullning av skjulet innan röret är ungefär en tredjedel av avståndet under skjul. Skjulet ska vara på en vinkel med den främre änden något högre än den änden är tryckt på den.

10

Placera en annan bit av röret under den främre änden av skjulet.

11

Börja trycka på skjulet så det börjar rulla igen.

12

Upprepa denna process att flytta rören på framsidan av skjulet som de kommer till baksidan av skjulet, alltid hålla 2 rör under skjul och flytta den tredje röret. Om det rullar på skivor, måste du lägga till plywood eller två fot med fyra fot löpare som behövs.

13

Fortsätt att flytta skjulet tills du når den nya platsen.

14

Hyra en kran och operatör om skjulet är för stort eller tungt för att flytta manuellt. Se till att det finns tillräckligt utrymme och tillgång till kranen att manövrera för att kunna flytta skjulet.