XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man förbereder Slippery Elm Pulver för en hund


University of Maryland Medical Center (UMMC) anges att hala elm bark är en "tid hedrad" botemedel mot diarré och magbesvär samt för brännskador och sårvård. Det är också en bra magbesvär botemedel för hundar. Slippery elm är gjord av innerfoder av elm bark och när den blandas med vatten blir en slem-liknande gel som täcker hela mag-tarmkanalen. Det har inte en stark smak och de flesta hundar kommer inte motsätta sig det i sin mat, men det finns några knep om din hund är kräsen eller inte har mycket av en aptit.

Instruktioner

1 Blanda 1 msk hala alm pulver med 354ml kokande vatten eller låg salthalt buljong, eller följa etikett riktningar. Låt den svalna - det kommer att tjockna när den svalnar.

2 Ge en tsk av vätskan till valpar eller hundar enligt 9.07kg, 2 tsk till medelstora hundar, och 3-4 tsk till stora hundar.

3 Blanda hala alm med din hunds mat. Om din hund inte har mycket av en aptit, uppmuntra honom att äta den med en liten burk hundmat, tonfisk, eller något annat han tycker verkligen äta.

4 Ge hala elm med en spruta om din hund vägrar att ta det på något annat sätt. Har henne sitta eller stå med dig bakom henne så att hon inte kan backa upp. höja försiktigt huvudet. För in sprutan i mungipan som syftar mot halsen och snabbt trycka kolven. Beröm henne och massera hennes hals tills du känner hennes svala.

5 Administrera hala alm två till fyra gånger om dagen.