XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör Acorn Fairies


Hantverk som innefattar användning av material från naturen kan vara ett intressant sätt att få barn inblandade i att göra hantverk samtidigt som njuter av naturvandringar för att samla material och lära sig att identifiera objekt som ekollon. Skapa ekollon älvor kan vara ett fascinerande falla projekt, och kan leda till andra aktiviteter som att skapa en livsmiljö för ekollon feer att leva i.

Instruktioner

En promenad i naturen för att samla massor av ekollon. Försök att samla så många olika storlekar som möjligt och glöm inte att samla ekollon koppar också.

2 Välj en ganska stor ekollon och limma en silke blomma till toppen av den för att skapa fairy vingar. Limma en sekund, företrädesvis mindre ekollon till toppen av den första ollon för att skapa ett huvud. Små kvistar kan limmas till botten ekollon, under silke blomma, att fungera som vapen.

3 Skär ullen till en lämplig längd för hår och limma den runt kanten på ett ekollon cup, som kommer att fungera som en liten hatt. När det är torrt, limma hatten på ekollon huvudet.

4 Rita ett ansikte på ekollon med filtpennor.

5 Välj olika storlek ekollon för att skapa en hel älva familj. Olikfärgade sidenblommor lägga intresse och individualitet varje älva.