XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör Blomcollage Handväskor


Blommor collage handväskor kan göra en rolig och funky mode uttalande. Skapa din egen väska genom att ändra en begagnad handväska att matcha en outfit eller din personlighet. Enkelt Decoupage blomma bilder på en begagnad väska för att skapa en fantastisk ny handväska. Välj en handväska gjord av vinyl, plast eller konstläder för bästa resultat.

Instruktioner

1 Välj en tillräcklig mängd papper blomma urklipp för att helt täcka väskan. Klipp papperet i små bitar av en önskad form och storlek. Blommor omslagspapper är ett utmärkt val för att erhålla en tillräcklig mängd liknande blommor för att täcka handväskan.

2 Häll en liten mängd decoupage lim i färgtråg. Använd pensel för att applicera pastan till ett litet område i handväskan. Applicera försiktigt bitar av blommor papper till pastan. Fortsätt tills en hel sida av handväskan är täckt. Låt sidan av handväska torka helt innan du börjar på den andra sidan.

3 När handväskan är helt täckt i blom collage, applicera två lager av akryl lack för att skapa en blank yta. Låt det första skiktet av lack torka helt mellan applikationer. Lägg till lite bling genom att strö glitter på det andra skiktet av lack. Låt glitter coat torka innan en tredje lager av lack.