XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör Brända tyg Lådor


Uppklädda present och förvaringslådor är mycket mer tilltalande än den ho-hum tråkig slag. Täck vanligt lådor med färgstarka tyger att få dyra utseende utan de höga prislappar. Smält bandet gör att fästa tyget fälten enklare än någonsin. Tack vare denna mångsidiga produkt, vilket gör en smält tyg box är en sammanfattning av projekt som du kan fylla i en eftermiddag. Prova olika tyger och trim. Sträck din fantasi och göra en mängd smält tyg lådor.

Instruktioner

1 Mät lådan från bakkant, över botten och upp framkanten. Tillsätt 2 inches till den totala mätningen. Mäta lådan från toppen av ena sidan, över botten och upp den andra sidan till den övre kanten. Tillsätt 2 inches till det totala. Använd en linjal och markera mätningarna på en kvadrat med tyg. Järn smält bandet på fel sida av tyget efter instruktionerna på förpackningen.

2 Gör ett papper mönster av lådan. Rita en mönsterdel bredden av den främre och längden på baksidan, botten och framsidan, plus 2 inches. Mark och etikett placeringen av rutan paneler på mönstret. Dra ett andra mönster stycke med användning av bredden på en sida och längden över de två sidorna och botten, plus 2 inches. Mark och märka rutan paneler.

3 Center ett mönster bit på tyget torget. Centrera den andra biten över den första för att bilda ett kors. Stift dem på plats. Klipp ut hörn skårorna lämnar en ½-tums sömsmån på vardera sidan av spåret. Detta kommer att minska bulk i de färdiga hörnen.

4 Ta bort skyddspapperet från smält bandet. Centrera tyget på rutan med bandet bredvid rutan ytan. Stift eller tejp på plats. Fusera tyget till botten av lådan. Dra tyget spänt och smälta varje sida. Ta bort tejpen när du arbetar. Se till att inte röra vid bandet med järn. tyg arbete över rutan kanter och säkring med järnet.

5 Följ stegen 1 till 4 för att täcka rutan lock. Lim utsmyckningar på lådan och locket.