XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör Cleopatra kostymer


Cleopatra var den berömda drottningen av Egypten som hade kärleksaffärer med mäktiga män som Marcus Antonius och Julius Caesar. Hon var känd för att vara otroligt vacker, klädd i mörka peruker, tunga ögonmakeup och kolumn klänningar som liknar en toga look. Du kan återskapa hennes stil hemma för Halloween eller en kostym part med hjälp av några grundläggande material. Att sätta denna dräkt ihop själv sparar kostnader för inköp av det, eftersom sådana dräkter kan bli dyrt.

Instruktioner

1 Häng några varv av tyg runt kroppen i en kolumn form. Samla tyget vid axlarna och fäst på plats med säkerhetsnålar så att tyget hänger från axlarna, liknar en toga. Tyget kan vara vilken färg du vill.

2 Fäst en fyrkant av tyg i en juvel-ton till baksidan av kläder med hjälp av säkerhetsnålar, så det hänger ned som en udde.

3 Bind ett band i din byst att göra ett skärp och cinch i klänning.

4 Använd en kort, svart peruk. Cleopatra hade ofta en hårlock flätat på vardera sidan av hennes ansikte också.

5 Linje varje öga med tjock svart eyeliner, dra fodret ut i en spetsig mode vid utsidan av varje öga.

6 Använd massor av tjock, chunky guldsmycken, inklusive örhängen, armband och halsband. Smycken formad som en orm påminner om vad Cleopatra skulle ha slitna. Lägg till några sandaler att slutföra outfit.