XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en ansiktsbehandling hemma med ingredienser från hemmet


En ansiktsbehandling tjänar fyra huvudsakliga syften: rengöring, peeling, toning och återfuktar huden. Även om du kanske rengöra och återfukta huden varje dag som en del av hygien rutin, en ansiktsbehandling ger en djupare ren, som kan hjälpa dig att eliminera pormaskar, fläckiga hud och fina linjer. Många lokala spa och skönhetssalonger erbjuder ansikts, även om de är oftast dyra. Dessutom har ett antal ansikts produkter finns i stora butiker till ett högt pris klistermärke. Om du är intresserad av att spara pengar, kan du utföra en effektiv ansiktsbehandling hemma med ingredienser som du redan har runt huset.

Instruktioner

1

Koka ca 5 koppar vatten i en tekanna eller i en stor gryta. Ta bort från värmen och häll vatten i en stor skål. Sätt ren tvättlapp i varmt vatten och låt dra i cirka 20 sekunder. Ta bort tvättlapp från vattnet och låt svalna något, duken bör ångande men bör inte bränna huden. Placera tvättlapp över ansiktet tills duken helt svalnar; dina porer bör nu vara öppen och redo för rengöring.

2

Applicera en generös mängd honung till ditt ansikte; täcka alla huden i ansiktet för en grundlig rengöring. Låt honungen torka i ansiktet i 15 minuter. Blanda en 50/50 lösning av bakpulver och vatten i väntan på honung att torka.

3

Applicera bakpulver och blandningen vatten över torkade honung. Gnid försiktigt i en cirkulär rörelse i ca 45 sekunder för att exfoliera huden och ta bort pormaskar. Doppa disktrasa i vatten och tvätta både honung och bakpulver blandning av ditt ansikte.

4

Koka ca en kopp vatten. Brant en påse med kamomillte i vattnet. Doppa en bomullstuss i te och pinnen över hela ansiktet för att tona din hud. Upprepa med nya bomullstussar som behövs.

5

Mosa upp en avokado och tillämpa klistra på hela ansiktet. Låt sitta i 20 minuter för djup fukt. Ta bort pastan med en våt tvättlapp. Applicera ett tunt lager av olivolja till hela ansiktet; ta inte bort.