XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en bootbar ISO Med Nero 7 Ultra


En ISO-fil innehåller en skivavbild filer eller mappar från din dator eller av en fysisk cd-skiva. Du kan använda en startbar ISO att bränna en startbar CD-skiva som du kan använda för att starta datorn i händelse av ett problem med operativsystemet. Nero 7 Ultra innehåller Nero Burning ROM verktyg som låter dig skapa start ISO-filer som du kan bränna till CD och DVD.

Instruktioner

1 Öppna Nero Burning ROM och välj "Nytt" på huvudskärmen. Välj "CD-ROM (Boot)" från "CD" i rullgardinsmenyn om du vill göra en ISO-bild för en CD. Välj "DVD-ROM (Boot) från" DVD "i rullgardinsmenyn om du vill göra en ISO-bild för en DVD.

2 Välj källan malldata för din startbar ISO. Välj "Startbar logisk enhet" i "Källa till startbilden" område och leta diskettenheten eller startbar hårddisk som har informationen om mallen. Om en bildfil innehåller mall data väljer "bildfil" från "Källa till startbilden" område och bläddra efter filen. Välj ett språk i "Boot lokalisera" rullgardinsmenyn för dig att använda en bildfil och välj "Aktivera expertfunktioner" kryssrutan. Välj en "emulering typ" från rullgardinsmenyn.

3 Välj ytterligare alternativ som du önskar på "Ny kompilering" och klicka "Nytt". Välj de filer och mappar som du vill sätta på den startbara ISO genom att dra dem till "samlingsområdet."

4 Välj "Nero Image Recorder" från rullgardinsmenyn och klicka på "Burn". Klicka på "Burn" igen och ange ett namn och en plats för startbar ISO-fil i "Spara bild File". Klicka på "Spara" och sedan "OK" för att avsluta göra ISO.