XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en bootbar USB-minne från en ISO


En ISO är en bildfil som replikerar en CD-ROM utan att använda den fysiska CD-enheten. Dessa filer låter användare få tillgång till all information på en startbar cd utan själva skivan. ISO-filer kan kopieras till ett USB-minne så att du kan transportera och använda start filer när du behöver dem, och på alla system. Windows WinToFlash kan hjälpa dig att göra en startbar USB-nyckel från en ISO-fil.

Instruktioner

1 Ladda ner WinToFlash programvara (se Resurser).

2 Öppna ISO monterings programvara. Klicka på "Mount ISO" eller liknande alternativ. Bläddra igenom dina filer och lokalisera ISO-filen som du vill använda för att göra din start USB-nyckel. Klicka på filen och tryck på "OK". Din ISO kommer att montera och visas i ett brev-drive katalogen (E :, F :, osv), som om det vore en CD laddas in i en verklig CD-enhet.

3 Sätt i ett USB-minne. Efter den laddar, ta del av vad brev köra din USB-nyckel överensstämmer med.

4 Öppen WinToFlash. Enligt CD källområdet, välj den enhet som motsvarar då ISO monterings programvara monterad din ISO. Under USB-enhet, välj den enhet där din USB-minne sätts in och tryck sedan på "Nästa". Programmet kommer att göra resten av arbetet med att skapa en startbar USB-nyckel ur din ISO-fil.