XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en enkel bil


Att göra en enkel bil är ett intressant hantverk projekt du och dina barn kan göra på en regnig dag eller för ett skolprojekt om återvinning. Att bygga en bil visar hur du återvinner olika produkter för att göra något nyttigt ur dem. Det lär också barnen om de grundläggande delarna av en bilmodell. Skapa detta hantverk tar bara några grundläggande förnödenheter flesta människor har runt sina hem.

Instruktioner

1 Wrap färgad tejp runt saft låda eller tom te tenn för att bilda karossen. Detta kommer att göra det en solid färg.

2 Använd sax för att klippa ut små fyrkantiga bitar av aluminiumfolie. Du kommer att använda dessa för att bilda strålkastare och bakljus på karossen. Limma dem på plats och tillåta dem att torka.

3 Skär en rektangel form av en klar plastmugg. Detta bildar vindrutan för bilen. Tejp eller limma fast på den övre framsidan av karossen.

4 Tape plast halm under den främre och bakre delen av karossen för att bilda hjulaxlarna.

5 Klipp ut åtta äggkoppar från en tom äggkartong. Trimma dem så att de är alla halv tum hög. Lim eller tejp de skurna kanterna på äggkoppar tillsammans. Detta bildar fyra fluffigt hjul för bilen.

6 Peta ett hål i mitten av varje hjul med en vass penna och skjut ett sugrör axel i var och en.

7 Bryt handtagen av två plastskedar i närheten sked sektionen. Lämna om en halv tum för att infoga det i karossen. Dessa kommer att vara passagerare i bilen.

8 Rita ett ansikte på insidan av varje sked med markörerna. Skär en skåra bakom vindrutan område för varje kort handtag skedar. Sätt handtagen i skårorna för att bilda passagerarna.