XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en kokosolja Centrifug


Det finns fyra typer av kokosnötolja: raffinerad, hydrerad, fraktione och jungfru. Jungfruolja framställs genom jäsning av kokosmjölk, när oljan separeras från mjölken. Centrifuger, maskiner som gör ämnen roterar med en hög hastighet med hjälp av en vinkelrät kraft, används ofta för att slutföra denna separation, på samma sätt som de separata grädde från komjölk. Med hjälp av en manuell eller automatisk centrifug, kan du göra virgin kokosolja hemma.

Instruktioner

1

Välj färska, mogna kokosnötter och öppna dem med en machete. Använd machete för att ta bort skalet, om så önskas.

2

Skär kokosnöt kött i små bitar, och placera bitarna i mixern. Tillsätt 3 koppar vatten för varje 2 koppar kokosnöt.

3

Täck en skål med en T-shirt och sätta den blandade mix ovanpå det. Tryck på T-shirt och pressa den så att kokosmjölk samlas i skålen. Kasta bort eventuella matrester.

4

Placera mjölk i en miljö inte varmare än 26,1 grader C. Täck med ett lock för att förhindra att främmande föremål från att förorena mjölken.

5

Låt mjölken vila under ca 25 till 35 minuter och sedan kyla tills den når 10 grader C i kylskåp. När du tar mjölk ut, bör det se ut gräddfil med olja flyter ovanpå. Detta markerar slutet av jäsningsprocessen.

6

Placera all olja till centrifugen. Mjölken kommer att gå åt sidan; kasta här borta. Den rena oljan bör vara på den andra sidan; hålla detta. Om du använder en gammal centrifug, kommer mjölken vara på botten och oljan på toppen av vasen.

7

Upprepa steg 6 så många gånger som behövs för att bli av med all mjölk. Ju fler gånger du upprepa det, desto renare din olja kommer att bli.

8

Häll oljan i rena flaskor och använda såsom önskas.