XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en mask Bin Med en tapp


Worm korgar är ett utmärkt sätt att vända överblivna matrester i en rik, organisk gödningsmedel. Till skillnad från traditionella komposteringsmetoder, kan de användas inomhus och ta upp ett minimum av utrymme. De flesta mask papperskorgar använder röda maskar att konsumera vegetabiliska rester och producera mask gjutgods. Under rätt förutsättningar kan dessa maskar förbrukar upp till hela sin kroppsvikt i matrester varje dag. De mest praktiska och effektiva mask bin mönster införliva en tapp för regelbunden tömning av kompost lakvatten, och kan lätt konstrueras med ett minimum av kostnad och några enkla verktyg.

Instruktioner

Instruktioner

1 Borra ett stort antal 3/16-tums hål genom botten av två av behållarna.

2 Borra ett lämplig storlek hål för tappen i den återstående fasta bottnade förvaringsbehållare. Positionera hålet något över marknivån, på den sida som mest praktiskt för användning av tappen.

3 Stack behållarna så att de häckar ett i varandra, se till att behållare med tappen kvar på botten. Skär ventilationshål med sax längs övre kanten av behållarna och täck dem med screening material som du väljer, var noga med att se till att de inte blockeras när behållarna är staplade.

4 Tryck på O-ringen på den manliga slangadaptern. För in den från insidan av behållaren in i hålet som tidigare borrats för tappen. Skruva tappen ordentligt på manliga slangadaptern från utsidan.

5 Placera en av locken på marken som en droppbricka, och ställ in behållaren med tapp på toppen av det. Ställ i mitten behållaren inne i ett med tappen, och ställ den övre behållaren i mitten enheten. Ställ en av locken löst på toppen bin.

6 Våta flera nävar tidningen och fylla behållarna. Tillsätt kompostmaskar till den nya bin, och mata dem regelbundet med kök papperslappar.