XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en Pull String Spiderman Pinata


Piñatas är pappers skapelser som ser ut som olika varelser eller föremål och är fyllda med godis och leksaker. Traditionellt gäster ögonbindel, snurrade runt i en cirkel och med tanke på en lång pinne att döda på piñata, att försöka bryta upp den. Tyvärr är detta inte praktiskt i alla situationer, såsom med småbarn eller i små utrymmen. Om så är fallet, kan du göra en pull-sträng piñata, som kan öppnas med ett snöre. Om du har en Spiderman-tema parti, kan du enkelt göra spindel som bet Peter Parker och förvandla det till en pull-sträng version.

Instruktioner

1 Blås upp ett stort parti ballong och knyta slutet för att säkra den. Knyt en 24-tums längd av strängen till ballongen där du bunden av den.

2 Klipp ut eller riva tidningen i strimlor som är en tum tjock och 3 till 4 inches lång. Antalet remsor du behöver beror på storleken på din uppblåst ballong. Doppa remsor av tidningen i flytande stärkelse och köra remsorna genom fingrarna för att avlägsna överflödig vätska. Du kan hitta flytande stärkelse på din lokala livsmedelsbutik.

3 Lägg dina remsor av våt tidningen över toppen av din uppblåst ballong. Se till remsorna överlappar varandra. Täck hela ballongen, utom när du bunden ballongen bort. Täck ballongen med ett andra och ett tredje skikt på samma sätt.

4 Häng din ballong för att torka med strängen du fäst i steg 1. Låt ballongen torka i minst 24 timmar. Längre tid kan krävas i fuktiga miljöer. Du vill att din papper mache att vara helt torr.

5 Använd en rak stift att smälla ballongen inuti papper mache. Ta bort den tömda ballongen och kassera den. Fyll papper mache struktur med godis och små leksaker. Denna del kommer att vara din spindel kropp.

6 Gör en skrynklig boll av aluminiumfolie för huvudet av spindeln. Storleken är upp till dig, men bör stå i proportion till pappers mache kroppen. Täck skrynkliga stanniol med fler papper mache remsor, som du gjorde med kroppen. Låt huvudet torka.

7 Fäst huvudet till spindelns kroppen med hjälp av maskeringstejp och fler papper mache remsor, placera huvudet över hålet i kroppen. Fäst en 24 tums bit snöre till kroppen vid denna tid samt med hjälp av maskeringstejp. Detta bör bifogas där du vill hänga din färdiga piñata.

8 Använd vitt mjukpapper för att täcka hela din piñata. Fäst mjukpapper med mer papper mache och låt den torka helt. Måla dina piñata att se ut som spindeln från "Spiderman", med svart, blå och röd färg. Låt färgen torka.

9 Vänd din piñata upp och ned på arbetsytan. Skär en fallucka i botten av piñata med hjälp av en mattkniv. Luckan ska vara tre till fyra inches per sida. Bara klippa tre sidor av dörren. Skär små slitsar längs kanten av luckan. Gör en skåra för varje part gäst.

10 Skär en 18-tums längd av band för varje part gäst. Mata banden genom var och en av slitsarna du skär i föregående steg. Knyt ändarna av alla band tillsammans innanför luckan. Stäng luckan och försegla den med genomskinlig tejp.

11 Tape åtta längder av svart garn till sidorna av din piñata med hjälp av genomskinlig tejp. Du vill fyra på varje sida. Dessa kommer att vara spindelben. Längden på garnet beror på storleken på din piñata.

12 Hang din ifyllda piñata med strängen du fäst i steg 9. Låt varje gäst ta en sträng och dra för att öppna.