XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en smycken Workbench


Många smyckekonstnärer arbetar vid köksbordet, soffbord eller köksbänken. Flytta arbete för middag eller läxor blir vardagsmat och frustrerande. Lyckligtvis kan du ha en särskild plats att arbeta om du bygger en arbetsbänk på egen hand.

Instruktioner

Hur man gör en smycken Workbench

1 Var kreativ om att hitta en plats att sätta ditt bänk. Tänk dig en garderob, veranda eller ett hörn av garaget. Fundera över var du kan sätta din bänk om det var mindre eller en ovanlig form. Avgöra om det skall vara inomhus eller om det kan vara utanför; behöver du vatten, ventilation eller el? Att hitta en plats för din bänk kan vara den svåraste delen av processen, så låt din kreativa sinne gå och brainstorm.

2 Utvärdera vad du har i vägen för material och verktyg. Avgöra vilka som är nödvändiga för att arbeta på bänken och som används i en annan plats. Förvara ditt material någon annanstans för att gratis utrymme för verktyg. Överväga framtida utrustning du kan köpa och hur mycket utrymme det kommer att ta. Titta på behoven för varje objekt, till exempel att producera värme, utrymme att klämma att klämma på bänken, elbehov eller hur det skall lagras.

3 Använd vad du redan har att göra en bas för din bänk, såsom en gammal byrå eller skåp. Hitta gratis möbler på webbplatser där begagnade varor handlas. Leta efter lådor eller cubbies som passar din utrustning. Titta på väggar och tak där bänken kommer att bli. Överväg hängande hyllor, skåp eller system av små lådor ovanför bänken. Häng udda stora bitar ovanför huvudet med hjälp av krokar. Leta efter gratis belysning också.

4 Konfigurera ditt område med fri möbler. Se till att det finns utrymme för dörrar och lådor att öppna. Kom ihåg verktyg som klämmer på bänken kommer att hänga ner och behöver en öppen plats så att de inte blockerar en dörr eller låda öppnas. Mäta storleken på bänk dina möbler kommer att stödja. Design extra baksmälla rum och platser där hål kan borras för att acceptera verktyg som kan hänga genom bänk eller genom toppen av din byrå.

5 Mät din bänk område för alla de platser som masonit pegboard kan monteras på väggen. Kom ihåg att din trekvarts tums plywood bänk tar lite utrymme och du vill den bricka röra bänken så små föremål kan inte falla bakom den. Köp plywood; pegboard; skruvar; bricka montering set; och bricka verktyg krokar, koppar, clips, etc. vid en järnaffär eller byggare förbrukning. I de flesta fall kommer de att skära din plywood och pegboard storlek.

6 Använd en sticksåg eller handsåg att göra eventuella kvarvarande nedskärningar i din plywood eller bricka. Placera plywood bänk på toppen av dina möbler och skruva fast den. Skruva ryggen på dina köksskåp på väggen om du kommer att dra mot dem. Bifoga din bricka på väggarna med hjälp av bricka monterings uppsättningar. Borra hål som du behöver i toppen av bänken efter att ha kontrollerat att de verktyg som kommer att passa.

7 Lägg till lämpliga säkerhetsåtgärder till bänken. Få en bit av kakel eller uteplats tegel att sätta din lödning blocket på och en annan för att skydda området bakom lödning flamma. Var noga med alla ugnar och kemikalier är väl ventilerad, kokplattor är på ett säkert ställe, och tankar av acetylen eller annat bränsle är säkrade. Förvara reaktiva kemikalier i separata områden. Få en brandsläckare och installera en brandvarnare.