XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en snabb Rain Gutter för en Regatta Boat


Cub Scouts tävlar varje år i "Rain Gutter Regatta." Pojkar bygga miniatyr segelbåtar, med hjälp av officiella kit som tillhandahålls av scouterna. De små båtarna börjar på toppen av en regnränna, och blåst ner "flod" av scouterna. Regattan är inställd i förväg om händelsen av en förälder volontär eller flockledare. Segelbåtar kan monteras och demonteras på kort tid.

Instruktioner

1 Nail två block - 5 tum från varandra - på en ände av ribban på den första sågbock. På den motsatta änden av sågbock, spika två mer träklossar; Dessa bör också vara 5 inches isär. Upprepa mönstret av träklossar på andra sågbock.

2 Fäst en ränna ändtätningen till båda ändarna av varje regnränna. Plast, lipless rännor är ett populärt val för hastighet, men antingen plast eller metall rännor kan användas.

3 Använd akvariet lim för att täta fogarna runt gavlar och rännor. Fyll varje ränna med en liten mängd vatten för att leta efter läckor. Om du har läckor, tömma vatten och torka rännorna. Täta med akvarium lim och kontrollera igen efter läckor. Upprepa tills det inte finns fler läckor.

4 Ställ in bockar ca 8 fot aprt. Placera varje regnränna ovanpå sågbock, mellan träklossar. Blocken kommer att hålla rännorna på plats under regattan.

5 Mät varje regnränna genom att placera en nivå inuti. Om rännorna är inte nivå, lägg till shims under de bockar.

6 Tillsätt vatten till varje regnränna. Fyll varje rännan till strax under kanten för optimala tävlingsförhållanden. Placera en båt inne i rännstenen och testa "river" genom att blåsa på seglen tills båten når slutet.