XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör en Wand med Kristaller


Barn älskar böcker och filmer om trolldom, trolldom och feer. Finns det något bättre sätt att uppmuntra deras kreativitet än att hjälpa dem att skapa sina egna trollstavar som innehåller verkliga kristaller. Barn kan använda dessa stavar att låtsas att de besvärjelser, öva trolldom eller bara som en dekoration för deras sovrum. Trollstavar gör också en stor accent för en fantasy-baserad Halloween-kostym. För att göra en trollstav med kristaller, kommer varje barn behöver några material som kan hittas på varje fartyg butik.

Instruktioner

1 Sand basen av ditt trollspö med sandpapper. Hitta en pinne som är cirka 12 inches lång och sedan ta bort alla stora bitar av bark. Om klubban är ungefär texturerat, använd en grovkorniga sandpapper för att jämna ut det. När väl pinnen har jämnas avsevärt, använd en finkornig sandpapper för att göra staven mycket smidig och splitterfria. Använd små, rundade rörelser med sandpapper.

2 Applicera glitterlim till staven för att ge det en eterisk, mystisk känsla. Glitterlim kommer att lägga gnistan utan att behöva strö på rörigt glitter och drippy lim. Bara sprutar olika färger av glitter lim runt trollspö; sedan använda fingret för att jämna ut limmet. Låt glitterlim torka helt.

3 Lägg på band och kristaller med hjälp av en limpistol. Anslut limpistol och sätta den på en plan yta. Sätt en varm limstift i limpistol och vänta på det för att värma upp. När limmet är klar, spruta en liten mängd varmt lim där du vill lägga på band. Försiktigt lägga band på de heta lim, men undvik att röra varmt lim. Applicera varm lim till den yttersta spetsen av staven och tryck sedan på kristallerna i varmt lim. Håll kristallerna på de heta lim tills det härdar. Detta kommer att vara den magiska änden av staven. Ditt trollspö är nu redo att kasta trollformler.