XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör granit Shine


Granit har blivit gemensamma drag i många av dagens moderna kök. Deras hållbarhet och utseende har gjort dem allt populärare. Att behålla dem är lätt, men husägare måste vara beväpnad med lite kunskap om sin vård. Det finns några enkla alternativ för att göra dessa vackra bänkskivor lysa.

Instruktioner

1 Tvätta granit med mild tvål och vatten som ett medel för rengöring. Var noga med att skölja soap noggrant eller en uppbyggnad kommer att inträffa som kan fördärva högblank glans.

2 Torka granit med klar vit vinäger som ett sätt att lösa tvåluppbyggnad och återställa glans. Torka ordentligt med en ren, torr trasa. En av de bästa typerna av rengöringsdukar för granit är tygblöjor.

3 Spray granit med speciella rengöringsmedel avsedda att användas enbart på granit. Några av dessa produkter är Bayes Premium bänk Rejuvenator, Marble Life granit bänkskivan renare och naturligt ren kök. Dessa produkter kommer att rensa och glans utan att lämna en film och är gjorda för att inte lösa eller försämra skyddande yta på granit. Använd aldrig produkter som innehåller ammoniak, eftersom dessa kommer så småningom att förstöra skyddande yta.

4 Rengör spill som skulle kunna fläcka bänkskivor omedelbart. Eftersom granit är mycket porös, kan det absorbera vätskor som har potential att färga. Om skyddande yta har avklingat, är potentialen för färgning ännu större. Torka spill omedelbart med hushållspapper och rengör med ättika eller ditt val av granit renare.

5 Skydda dina granit med produkter som är avsedda att återställa skyddande yta på årsbasis. Produkter som MEMS skyddande beläggning JK Marble underhåll och Bayes Premium Tätningsmedel Rejuvenator är pålitliga och prisvärda. Genom att skydda din granit med en årlig sealer föryngring, torka upp eventuella fläckar direkt och rengöring granit med produkter avsedda för det eller använda alla naturliga alternativ som vinäger, din granit kommer att lysa och otvivelaktigt uthärda år av slitage i ditt kök.