XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör hemmagjord bokmärken


Om du har ett barn som tycker om att läsa böcker, kan du bli frustrerad se ökat sina böcker, vikta och pressas isär för att hålla sin plats i böckerna. Ett sätt att uppmuntra till rätt behandling av böcker är att visa henne hur man gör en personlig bokmärke. Du kan skräddarsy ett bokmärke med hjälp av material som kan köpas på någon konsthantverk leverans butik.

Instruktioner

1 Skär en rektangel av lätta kartong med hjälp av taggsax. Klipp papperet för att mäta 2 inches bred och 8 inches lång. De taggsax kommer att skära med en scalloped kant.

2 Dekorera framsidan och baksidan av rektangeln stycket med hjälp av färgpennor och klistermärken för att passa din personliga stil och önskemål. Låt färgen från färgpennor för att torka i 10 minuter.

3 Placera rektangel mellan två ark av klar kontakt papper. Tryck runt kanterna för att täta rektangeln inuti. Trimma runt den förseglade rektangel med en sax, vilket lämnar en 1/4-tums tillägg på alla sidor. Runt kanterna för att förhindra farligt skarpa hörn.

4 Stansa ut ett hål på en ände av bokmärke med ett enda hål punch.

5 Klipp en bit band för att mäta 8 inches lång, och dubbla den i handen. För in det vikta änden av bandet i hålet, och loop det över ändarna på bandet. Dra åt ordentligt för att skapa en knut på bokmärket.