XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör japanska Futons


Futons är traditionella japanska liggunderlag avsedda att rullas upp och lägga undan när de inte används. De används ofta för att ge ytterligare, bekväma sängplatser för gäster, eller för att skapa bekväma tupplur platser för barn. Tillverkad med bomull stoppning och tyg, bolstrar är bekväma året runt och ekonomiskt att göra. Tack vare enkelheten i deras konstruktion, de är också mycket lätt att sy.

Instruktioner

1 Mät och skär två tygstycken önskad storlek på din futon, plus 2 extra inches på varje kant för att rymma loft vadd. Till exempel, om du gör en full-size futon, kommer din färdiga pad vara 55 inches bred och 75 inches lång, så att du skär två tygstycken, vardera 57 inches bred och 77 inches lång.

2 Stack tyget så att de yttre ytorna är mot varandra. Nåla ihop kanterna, hålla stiften vinkelrätt mot fållen.

3 Använda symaskinen, sy tre sidor stängd, lämnar en långsida öppen för att sätta bomullsvadd. Vik och fålla de oavslutade kanterna av hopböjda.

4 Vrid locket högra ut och sätt i vadd, skapar en 4-tums tjockt lager av loft. Tryck på den ordentligt i hörnen för att ge futon form.

5 Dra hopböjda spänd över vadd och stift den stängs, den här gången håller stiften parallellt för att hindra dem från att dra ut. Hand sy sömmen stängd.