XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör kinesiska dekorativa knutar


Kinesiska dekorativa knutar lägga lite flare och skönhet till varje projekt, oavsett om det är i smycken, hängande prydnader eller kläder. Att försöka lära sig att göra dessa knutar kräver mycket tålamod och tid. Tänk på att du inte kommer att få det rätt första gången. Det kräver övning. Men när du behärskar tekniken, kommer du att bli förvånad över vad du har åstadkommit. Följ dessa steg.

Instruktioner

Chinese Knapp Knot

1 Ta sladd och slinga runt pekfingret. Linda sladden runt tummen. Slingan på tummen är loop AB. Ta loop AB och vrida den. Placera den på pekfingret.

2 Vet att pekfingret blir slinga C. gavlar i din sladd blir E och D. Ta E och placera under D. Ta sedan E och placera den över A. Weave E under C och slutligen över B.

3 Du kommer att ha skapat vad som liknar en kringla. Ta E och placera den i mitten av kringla form från botten och föra den ut från toppen.

4 Upprepa samma process för slutsladden D (dvs föra D genom kringla formen från botten genom den övre). Ta bort fingrarna från sladden, och dra sladden. Du har just skapat en grundläggande kinesiska knut.

Chinese Flower Knot

1 Ta sladd och göra två separata slingor. En kommer att vara en slinga en och den andra slingan två. Ta slinga två och sätt in den genom öglan ett.

2 Nu göra en tredje slinga. Ta slinga tre och dra den genom öglan två. Ta den lösa änden av din sladd och dra den genom öglan tre. Nu föra den över slingan en, och genom bladet som du just har skapat.

3 Ta den lösa änden av din sladd och dra den genom öglan en, och genom öglan tre. Börja försiktigt dra dina loopar samtidigt (dra dina kronblad att dra åt knut). Fortsätt att dra slack att skärpa din knut. Försök att inte lossa mitten av blomma knut. När du har skärpt din slutar, kommer du att ha din blomma knut.

Kinesiska Lycka Knot

1 Ta en lång bit av sladden och vik på mitten. Upptill, bildar ett kors. Du har en slinga i toppen, och två på varje sida. Försöker göra varje slinga samma längd.

2 Ta gavlar i din sladd, och ta upp dem. Placera dem över vänster slingan. Ta vänster slingan, och placera över slutsladden och over the top slingan.

3 Ta den övre slingan, och plats över vänster slingan, och rätt ögla. Nu tar rätt ögla, och föra den över slingan i handen, och genom slut sladdar.

4 Ta fingrarna och börja dra knuten tillsammans. I slutet av dina sladdar bör hamna på toppen.

5 Ta vänster slingan och placera den över den nedre slingan. Ta den undre slingan och placera den över båda återstående slingor.

6 Ta slingan på höger och placera den över centrum loopar. Ta änden av sladden, och dra den över slingan i handen, och föra den genom öglan som skapades av den första slingan. Nu dra dina knop. Var försiktig om hur du dra dina knutar, så att du inte lossa några ändar. Nu har du avslutat din knut.