XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör M4R ringsignaler för iPhone


ITunes Store erbjuder musik ringsignaler för en nominell avgift, men du kan kringgå köpa ringsignaler genom att skapa egna ringsignaler i iTunes-programmet. Så länge din musik inte har DRM (Digital Rights Management) skydd på det, kan någon låt omvandlas till en ringsignal för din iPhone. För att avgöra om din låt har DRM-skydd, kontrollera om filändelsen är "M4P" i slutet av låten. Om så är fallet, måste du först ladda ner DRM-fri version av låten innan du fortsätter.

Instruktioner

Click "Start," "All Programs," "Apple" and "iTunes" to open iTunes on your PC. 1 Klicka på "Start", "Alla program", "Apple" och "iTunes" för att öppna iTunes på datorn. För Mac, dubbelklicka på "iTunes" -ikonen på skärmen docka.

Right-click the song you want to change and click "Get Info" in the pop-up menu. 2 Högerklicka på den låt som du vill ändra och klicka på "Visa info" i popupmenyn. Klicka på fliken "Options" och markera rutorna bredvid "Start Time" och "Stopptid".

Type in the start and stop time for the song to set the ringtone playback. 3 Skriv in start- och stopptid för sången för att ställa in uppspelnings ringsignal. Klicka på "OK" för att spara ändringarna.

Right-click the song and click "Create AAC Version." 4 Högerklicka på låten och klicka på "Skapa AAC Version". När den nya filen skapas genom att högerklicka det ursprungliga spåret och välj "Visa info". Avmarkera "Start Time" och "stoppa tiden" lådor och klicka på "OK" för att ta bort start- och stopptider.

Click "Start," "Control Panel" and "Appearance and Personalization" to view file extensions on your PC. 5 Klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och "Utseende och anpassning" för att visa filändelser på datorn. Klicka på "Mappalternativ" och klicka på "Visa" -fliken. Avmarkera "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper." Klicka på "Apply" och "OK".

Drag and drop the AAC version of the song to your desktop. 6 Dra och släpp AAC version av låten på skrivbordet. Klicka på filen en gång för att markera det och klicka på den igen för att redigera filändelsen. Radera "m4a" och typ "M4R" i slutet av filen och tryck på "Enter" eller "Return".

Click the "Use .m4r," and right-click the AAC version of the song in iTunes. 7 Klicka på "Använd .m4r" och högerklicka på AAC version av låten i iTunes. Välj "Ta bort" från popupmenyn. Dra och släpp M4R fil från skrivbordet till "Musik" -fliken i iTunes.

Insert the USB cable into your iPhone and your computer's empty USB port. 8 Sätt i USB-kabeln till din iPhone och datorns tom USB-port. Klicka på "iPhone" -fliken i sidofältet i iTunes och klicka på "Ringsignaler" -fliken. Markera kryssrutan bredvid "Sync ringsignaler" och välj "All ringsignaler."

Click "Apply" and disconnect the phone after synchronisation is complete. 9 Klicka på "Apply" och koppla ur telefonen efter synkroniseringen är klar.