XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man gör människohår mikro flätor lockigt


Människohår mikro flätor kan lätt böjt för en ganska se. Flexi stavar är ett speciellt verktyg används specifikt för curling mikro flätor och är lätta att använda utan att skada håret. Du kan hitta flexi stavar lätt på något hår eller peruk leverans butik eller online. Ett annat sätt att krypa mikro flätor är med en penna och kokande vatten. Akta dig, dock inte denna metod torka ut håret, så du behöver extra konditionering.

Instruktioner

Curling Flätor Med Flexie Rods

1 schampo och villkor flätor som vanligt. Applicera en leave-in balsam i håret och följa med en tillämpning av kokosolja för att hålla håret extra återfuktad. Använd druvkärneolja om så önskas för ytterligare glans.

2 Ta två eller tre flätor och linda dem runt en flexi stav. Flexi stavar är böjbara raka skum papiljotter som du enkelt kan linda håret runt. Vik flexi stav i halv för att hålla böjda flätor på plats medan håret torkar.

3 Upprepa steg 2 tills alla hår har krökts med hjälp av Flexi stavar. Låt det upp till 40 minuter, eller när håret är helt torrt. När håret är torrt, ta Flexi stavar ut och separata lockar. Stil som önskas.

Curling Flätor med en penna och varmvatten

1 Mät en till två koppar vatten och häll i en kastrull på spisen. Föra vatten till en koka. Ta potten av spisen och häll en del av vattnet i en mugg.

2 Ta tre flätor och linda dem runt en penna var noga med att linda dem runt hela längd pennan. Stick flätan förpackade penna i muggen kokande vatten och låt verka i ungefär tio sekunder.

3 Ta bort fläta förpackade penna från muggen och skaka ut. Krama vatten ur med en ren handduk och försiktigt dra pennan ut. Flätor kommer att vara i en tät curl när de kommer ut, som kan lämnas som sådan tills alla flätor är klar. Den snäva lockar faller naturligt med tiden.

4 Upprepa processen tills alla flätor är rullade. Vattnet i muggen bör förbli varm under ca tre till fyra sektioner av flätor, då måste återuppvärmas för optimal curl produktion. När alla flätor är böjda, vänta hår att torka och stil som önskas.